fbpx
21 C
Nicosia
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ JIANG: Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο-Δώρισε τροχοκάθισμα στην Γεωργία Γαβριηλίδου-(Φώτο)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ JIANG: Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο-Δώρισε τροχοκάθισμα στην Γεωργία Γαβριηλίδου-(Φώτο)

-

Γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο είναι ο Αλέξανδρος Jiang, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του, δεν ξεχνά ποτέ αυτό που έχει υποσχεθεί στους δημότες της Πάφου.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Πάφου, Αλέξανδρος Jiang με το ΔΗΣΥ, είναι στενά συνδεδεμένος με την τοπική κοινότητα της Πάφου, υποστηρίζοντας τόσο τους Κύπριους αθλητές όσο και τα κοινωφελή ιδρύματα με το έργο του καθημερινά.

Πρόσφατα, δημοσίευσε την απόφασή του να χορηγήσει τον αθλητή του καράτε, Κυριάκο Κούβαρο από την Πάφο.

Παράλληλα, πρόσφατα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Σύνδρομο Down, ο ίδιος επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Θεοσκέπαστης Πάφου, όπου ενίσχυσε οικονομικά το ταμείο βοηθείας των άπορων πολύτεκνων οικογενειών της επαρχίας Πάφου.

alexandros2

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Jiang, μαζί με άλλους χορηγούς, δώρισαν στην αθλήτρια του ΑΠΟΠ, Γεωργία Γαβριηλίδου, η οποία βρίσκεται για 34 χρόνια στο τροχοκάθισμα, ένα νέο τροχοκάθισμα από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η αθλήτρια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Jiang και τους υπόλοιπους χορηγούς.

«Το παλιό μου τροχοκάθισμα θα το δωρίσω σε ένα άτομο που έχει ανάγκη για να βγάλουμε φωτογραφία μαζί…!!! Το παλιό μου τροχοκάθισμα, αυτό που μεγάλωσα το πρώτο μου τροχοκάθισμα το 1989 και αρρώστησα το 1990, είναι αυτό που μεγάλωσα και πηγαίνω στη δουλειά… Όποιος χρειάζεται τροχοκάθισμα και έχει ανάγκη, ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ…!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

AUTISM AWARENESS: Πορεία αγάπης για τον αυτισμό – Τι μας δήλωσε...

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου στέλνουν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης με μια αξιέπαινη εκδήλωση προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους. Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές...