fbpx
28.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ»: περί… (εκ)παιδεύσεως-Podcast live και θεατρική παράσταση

«ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ»: περί… (εκ)παιδεύσεως-Podcast live και θεατρική παράσταση

-

Η νέα παράσταση με τίτλο «Περί… (εκ)παιδεύσεως» ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή της προσέγγιση, καθώς συνδυάζει το format του Podcast με τη δομή μιας θεατρικής παράστασης.

Η παράσταση θα ανεβεί την Κυριακή 14-28 Απριλίου, στις 19:00, στο χώρο του «The Little Worry People Art and Drama Studio and Rebirth Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well-being Centre», που βρίσκεται στη διεύθυνση Ορφέως 2, 2413 Μακεδονίτισσα, Λευκωσία. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου 1 ώρα.

Οι δημιουργοί της, Νικολέττα Χριστοφόρου και Έλενα Κουσιαππή Ανδρουλιδάκη, εξερευνούν τις σχέσεις ανάμεσα σε μητέρες και εκπαιδευτικούς, δημιουργώντας ένα πονηρό και ευφάνταστο κωμικοτραγικό περιβάλλον. Η καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία ανήκουν στη Μαρία Χριστοφόρου.

Με έντονο και αιχμηρό χιούμορ, η Νικολέττα και η Έλενα υποδύονται ρόλους μητέρων από τη γειτονιά, προσφέροντας μια ματιά στη ζωή τους, γεμάτη ταλαιπωρία, ανταγωνισμό και γέλιο. Η παράσταση εξελίσσεται μέσα από ιστορίες που επιτρέπουν στο κοινό να ταυτιστεί και να γελάσει με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που περιγράφονται.

Από μητέρες που βρίσκονται έξω από φροντιστήρια μέχρι δασκάλες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, η παράσταση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, με την επιπλέον αξία της αυθεντικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται στον μικρό καλλιτεχνικό χώρο. Επιπλέον, ξεχωρίζει για τον αυτοσχεδιασμό των ηθοποιών, που προσθέτει μια διασκεδαστική διάσταση σε κάθε παράσταση.


Τηλέφωνο κρατήσεων: 99 358663, Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ένα
ποτήρι κρασί, Απαραίτητη προ-πώληση εισιτηρίων, tickets are not refundable


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...