fbpx
24.4 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΦΟΣ: Οι κάτοικοι χρειάζονται γόνδολες για να κυκλοφορήσουν -Λεωφορεία μεταφέρουν μαθητές και...

ΠΑΦΟΣ: Οι κάτοικοι χρειάζονται γόνδολες για να κυκλοφορήσουν -Λεωφορεία μεταφέρουν μαθητές και η βροχή εισέρχεται μέσα σ’ αυτό -(Βίντεο-Φώτο)

-

Μια φωτογραφία που δείχνει τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα λόγω των βροχών που σημειώθηκαν σε όλη την Κύπρο. Προβλήματα καταγράφηκαν τόσο στην Λάρνακα όσο και στην Πάφο, ενώ ο Ζήνωνας Ζήνωνος, κάτοικος Γεροσκήπου, και ο βουλευτής Χρύσανθος Σαββίδης στις αναρτήσεις τους φανερά αγανακτισμένοι μιλούν για “μαγικές στιγμές” και για σχολικό λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές, η βροχή εισέρχεται μέσα σ’ αυτό.

«Μαγικές στιγμές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από το νέο θεματικό πάρκο της Βενετίας στη Γεροσκήπου. Σύντομα και με γόνδολες!Φορείς αφορισμένοι και επικίνδυνα ανίκανοι!»

Επίσης, σε ανάρτησή του, ο βουλευτής Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης ανάρτησε βίντεο που δείχνει σχολικό λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές και στάζουν τα νερά πάνω στο κεφάλι τους.

«Δέστε Λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές στην Πάφο. Εικόνες που μας παραπέμπουν στον μεσαίωνα. Η βροχή πέφτει στα κεφάλια των μαθητών. Καλώ τον υπουργό Μεταφορών όπως άμεσα κάνει παρέμβαση για αντικατάσταση των λεωφορείων καπουνάδων.»

Το ποτάμι περνά μέσα από τις αυλές των σπιτιών ….!!…
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΝΤΟΡΙΑ ΒΑΡΩΣΙΩΤΟΥ: H δικαστής που άλλαξε την πορεία της υπόθεσης του...

Μετά από δεκαεννέα χρόνια αδιάκοπης πάλης, η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Αντριάνα, δικαιώθηκε από το δικαστήριο, χάρη στην θανατική ανακρίτρια Ντόρια Βαρωσιώτη. Με πολύ...