22.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΧΡΙΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα στη Μαρινέλλα – «Θεριό μου ανήμερο! Εσύ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα στη Μαρινέλλα – «Θεριό μου ανήμερο! Εσύ που σήκωσες τον τραγουδιστή από την καρέκλα…»

-

Ο Χρήστος Δάντης μιλά με σεβασμό για τη Μαρινέλλα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στη δική του καλλιτεχνική εξέλιξη, μιλώντας με τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη.

Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τη Μαρινέλλα αναφέρεται με έντονη αγάπη και θαυμασμό. Την αποκαλεί «θηρίο ανήμερο», δίνοντας έμφαση στη δύναμή της και στην επιρροή της στον χώρο της μουσικής. Αναφέρεται στην καθοδήγηση που του προσέφερε, βοηθώντας τον να αναπτύξει την καλλιτεχνική του έκφραση. Της εύχεται περαστικά, δηλώνοντας την επιθυμία του να την δει ξανά όρθια και δυνατή όπως πάντα, και κλείνει εκφράζοντας την αγάπη του.

«Θεριό μου ανήμερο! Εσύ που σήκωσες τον τραγουδιστή από την καρέκλα, τον φώτισες και τον έντυσες, τον έμαθες να εκφράζεται με όλα τα μέλη του σώματος του, περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα!
Σ’ αγαπάμε!»

Ο Χρήστος Δάντης σε δηλώσεις που έκανε στον Alpha επισήμανε ότι πως η Μαρινέλλα έκανε το κοινό να έχει απαιτήσεις από τους τραγουδιστές, αναφέροντας ότι ο ίδιος είναι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της καθώς γνωρίζει τη φυσική της κατάσταση και τη δύναμη του μυαλού της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: