ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ: Το ύστατο χαίρε από φίλους και συναδέλφους – Πότε τελείται η εξόδιος ακολουθία – Έφυγε στα 53 του χρόνια

Φίλοι και συνάδελφοι πλημμυρίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συγκινητικά μηνύματα, αποχαιρετώντας τον Χαράλαμπο Ζαχαρίου με λόγια αγάπης, ευγνωμοσύνης και βαθιάς θλίψης. Τον χαρακτηρίζουν ως ευγενή, πράο και δίκαιο άνθρωπο και αναγνωρίζουν το ανεξίτηλο αποτύπωμα που άφησε στις ζωές όσων τον γνώρισαν.

Το τελευταίο αντίο στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας Χαράλαμπο Ζαχαρίου θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου. Ο αστυνομικός Διευθυντή Λάρνακας, απεβίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Μαΐου, σε ηλικία 53 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:30. Ο Χαράλαμπος Ζαχαρίου κατείχε τον βαθμό του Αναπληρωτή Αστυνόμου Β’ και υπηρέτησε την Αστυνομία Κύπρου με αφοσίωση, ήθος και επαγγελματισμό.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, σκορπώντας θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στο αστυνομικό σώμα και την τοπική κοινωνία.Μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο με αρχές, ευγένεια και υψηλό αίσθημα καθήκοντος.

AΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

«Καλό ταξίδι φίλε μου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Πάλεψες γενναία με το θεριό. Άνιση η μάχη».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

«Αιωνία σου η μνήμη, φίλε Πάμπο. Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σου από διάφορα πόστα στα οποία υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια. Ήσουν ένας άξιος επαγγελματίας, με ήθος, αφοσίωση και αγάπη για την Αστυνομία μας. Η παρουσία σου άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όσους είχαν τη χαρά να σε γνωρίσουν και να εργαστούν δίπλα σου. Ο Θεός να σε κατατάξει εν σκηναίς δικαίων και να δίνει δύναμη και υπομονή στην οικογένεια σου. Η μνήμη σου θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας!»

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

«Για τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη του συζύγου μου που έφυγε από την ζωή πρόωρα τον Αστυνομικό διευθυντή Λάρνακας, Χαράλαμπο Ζαχαρίου εκφράζουμε την βαθειά θλίψη μας καθώς και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Ας είναι αιωνία του η μνήμη»

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΟΥΡΚΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ

«Έδωκες μου μια δυνάμενη πας τον ώμο την ώρα που εσχόλανες τζιαι επέρνας που το γραφείο παραπόνων τζιαι είπες μου “αγαπώ σε”. Είπα σου “βάστα γερά”. Εν εχαμογέλασες τούντη φορά. Είδες με μέσ’ τα μμάθκια τζιαι εγύρισες τζιαι έφυες. Σαν να με ποσιερέτας. Ήταν η τελευταία λέξη που άκουσα που λλόου σου. Στο καλό αδρώπάτσε μου. Πρώτα πρώτα φίλε μού τζιαι μετά μάστρε. Κρίμα και άδικο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και παιδιά σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»: Η ιστορία του «Ζήσε… Αγάπα… Χαμογέλα…»

Υπάρχουν ιστορίες που ο χρόνος δεν μπορεί να σβήσει....

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά από σύγκρουση 5 οχημάτων – Παραμένει πυκνή κίνηση

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύγκρουση ενοικιαζόμενου οχήματος με λεωφορείο της OSEA στον κυκλικό κόμβο -(Βίντεο)

Σύγκρουση μεταξύ ενοικιαζόμενου οχήματος και δημόσιου λεωφορείου της OSEA...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ–ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Σύγκρουση πέντε οχημάτων – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας

Σύγκρουση πέντε οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας –...

Topics

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύγκρουση ενοικιαζόμενου οχήματος με λεωφορείο της OSEA στον κυκλικό κόμβο -(Βίντεο)

Σύγκρουση μεταξύ ενοικιαζόμενου οχήματος και δημόσιου λεωφορείου της OSEA...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ–ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Σύγκρουση πέντε οχημάτων – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας

Σύγκρουση πέντε οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας –...

ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να κάνεις τον σκύλο σου να αγαπήσει τη θάλασσα, βήμα-βήμα

Με την άφιξη του καλοκαιριού, οι επισκέψεις στην παραλία...

Related Articles

Popular Categories