18 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΡΑΓΙΚΟ: 14χρονη Τik-Toker έπεσε από καταρράκτη καθώς έβγαζε σέλφι

ΤΡΑΓΙΚΟ: 14χρονη Τik-Toker έπεσε από καταρράκτη καθώς έβγαζε σέλφι

-

Τραγικό θάνατο βρήκε η 14χρονη γνωστή από το TikTok Moe Sa Nay, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από καταρράκτη ενώ έβγαζε σέλφι. Το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένεια και στους ακολούθους της.

Η νεαρή κοπέλα, γνωστή για τα βίντεο της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της όταν συνέβη το μοιραίο ατύχημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 14χρονη προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία στον καταρράκτη, αλλά γλίστρησε και έπεσε στα βράχια από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να υποστεί θανατηφόρα τραύματα.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ οι ειδικοί υπενθυμίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις προσπάθειες λήψης φωτογραφιών σε επικίνδυνα σημεία. Το τραγικό αυτό γεγονός φέρνει στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια κατά τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Η είδηση του θανάτου της 14χρονης έχει συγκλονίσει την κοινότητα του TikTok, με πολλούς ακολούθους και φίλους να εκφράζουν τη θλίψη τους στα σχόλια των αναρτήσεων της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: