ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Την 9η θέση κατέλαβε ο Μάριος Γεωργίου στο Μονόζυγο  η οποία είναι και η καλύτερη που κατέλαβε ποτέ Κύπριος αθλητής της Γυμναστικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης κατέλαβε μια μόλις θέση μακριά από το μεγάλο του στόχο, την πρόκριση στον τελικό ενός ατομικού αγωνίσματος. Ύστερα από την ολοκλήρωση των προσπαθειών όλων των αθλητών, που αγωνίστηκαν στον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, ο Μάριος Γεωργίου κατετάγη 9ος στο Μονόζυγο, και είναι ο πρώτος επιλαχών για τον τελικό του αγωνίσματος.

Ο πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 14.333, ενώ ο 8ος στην κατάταξη που ήταν ο Μπαρτ Ντερλό από την Ολλανδία βαθμολογήθηκε με 14.400 και οι αθλητές που κατέλαβαν την 6η και 7η θέση με 14.443. Εφόσον για οποιονδήποτε λόγο, ένας εκ των οκτώ πρώτων του προκριματικού δεν προσέλθει να αγωνιστεί στον τελικό που θα γίνει σήμερα  3 Αυγούστου, τότε τη θέση του θα καταλάβει ο Μάριος Γεωργίου.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες του Μάριου Γεωργίου στο Σύνθετο αλλά και ανά αγώνισμα και η θέση που κατέλαβε σε κάθε ένα από αυτά είναι :Σύνθετο : 78997 (50ος), Έδαφος : 13.466 (50ος), Πλάγιος Ίππος 10.666 (74ος), Κρίκοι 12.766 (61ος), Άλμα 14.100 (30ος), Δίζυγο 13.666 (52ος), Μονόζυγο 14.333 (9ος).

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Κοκαΐνη και crystal meth σε ανήλικους 14-17 ετών – Παιδιά εκτός σχολείου λαμβάνουν εκπαίδευση

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: Κτύπησε το καμπανάκι της νίκης στη Γερμανία – Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία-(Βίντεο)

Ένα μεγάλο χαμόγελο και μια βαθιά ανάσα ανακούφισης έφερε...

SPECIAL OLYMPICS: Μετάλλια, διακρίσεις και περηφάνια για την Κύπρο – Όλες οι επιτυχίες των αθλητών μας

Με σημαντικές διακρίσεις και πολλές όμορφες στιγμές επιστρέφει στην...

ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ: Πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο πάνω στον τοίχο; -Απίστευτη εικόνα μετά το τροχαίο (Βίντεο)

Μια ασυνήθιστη εικόνα καταγράφηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Κοκαΐνη και crystal meth σε ανήλικους 14-17 ετών – Παιδιά εκτός σχολείου λαμβάνουν εκπαίδευση

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών...

SPECIAL OLYMPICS: Μετάλλια, διακρίσεις και περηφάνια για την Κύπρο – Όλες οι επιτυχίες των αθλητών μας

Με σημαντικές διακρίσεις και πολλές όμορφες στιγμές επιστρέφει στην...

Related Articles

Popular Categories