19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΚΟΜΜΩΤΗΣ»: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη-Παραδοχή 26χρονου ότι συμμετείχε...

«ΚΟΜΜΩΤΗΣ»: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη-Παραδοχή 26χρονου ότι συμμετείχε στην απόδραση του

-

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του δραπέτη βαρυποινίτη «κομμωτή», με τον 26χρονο που είχε συλληφθεί στη Λεμεσό να παραδέχεται ότι συμμετείχε στην απόδρασή του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 26χρονος ομολόγησε ότι παρέλαβε τον δραπέτη και τον μετέφερε εκτός της περιοχής Χολετριών. Μετά από αυτή την παραδοχή, ο πατέρας του 26χρονου και ένας 43χρονος Σύρος, που επίσης είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 26χρονος παραμένει υπό κράτηση για οκτώ ημέρες, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου Θεοφάνους, ο οποίος καταδικάστηκε για σοβαρά αδικήματα. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε διάφορες περιοχές, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την παραδοχή του 26χρονου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δραπέτη και να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις αρχές, οι οποίες ενισχύουν τις προσπάθειές τους για να τον συλλάβουν το συντομότερο δυνατό. Οι πληροφορίες που προκύπτουν διαρκώς εμπλουτίζουν τις έρευνες και αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες εξελίξεις, καθώς ο καταζητούμενος δραπέτης παραμένει ελεύθερος και θεωρείται επικίνδυνος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: