22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ: Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψιμολόφου καλεί το κοινό να ψηφίσει την...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ: Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψιμολόφου καλεί το κοινό να ψηφίσει την συγχωριανή τους

-

Η Αναστασία Αυγουστή, μια δασκάλα με πάθος για τη γνώση και την ψυχαγωγία, αναδεικνύεται στο τηλεοπτικό παιχνίδι «TV Queen», που μεταδίδεται από το κανάλι Omega. Η παρουσία της στο παιχνίδι έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Ψιμολόφου, το οποίο καλεί τους συγχωριανούς της να τη στηρίξουν.

Η Αναστασία Αυγουστή δεν φοβάται να πρωταγωνιστήσει στο προσκήνιο. Ξεκινώντας από το 2015, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς «Star Κύπρος», δείχνοντας το ενδιαφέρον της για την τηλεόραση. Μετέφερε το ταλέντο της εργαζόμενη στο τοπικό κανάλι Βεργίνα Κύπρου.

Ωστόσο, η Αναστασία δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς τους τομείς. Εκτός από την εκπαίδευση, εργάζεται ως business developer σε μια μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, δείχνοντας την πολυπλοκότητα των ενδιαφερόντων της και τη διαθεσιμότητά της να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Με τη συνεχή υποστήριξη του κοινού και τη δική της αποφασιστικότητα, η Αναστασία Αυγουστή στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου «TV Queen», αφήνοντας το σημάδι της στον κόσμο της τηλεόρασης.

Σε ανάρτησή του, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψιμολόφου καλεί τους συγχωριανούς του να ψηφίσουν την Αναστασία Αυγουστή, η οποία λαμβάνει μέρος στο τελικό του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου από το κανάλι Omega.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: