Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ:Παρελθόν η υποκριτική για τον ηθοποιό-Την απόφαση την πήρε μέσα από τις Φυλακές Τριπόλεως

- Advertisement -

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εγκαταλείπει για πάντα την υποκριτική και είναι μια απόφαση την οποία πήρε εντός τις φυλακές Τριπόλεως μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν τον Μάρτιο.

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει σε περίπτωση που αθωωθεί να μην επιστρέψει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας ενώ υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που τον θέλουν ακόμη και να μετακομίσει εκτός Ελλάδος εφόσον φυσικά κριθεί από το δικαστήριο αθώος. Ακόμη όμως και εφόσον κριθεί ένοχος και εκτίσει την ποινή του και πάλι η επιθυμία του είναι να φύγει στη συνέχεια για πάντα στο εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα η ψυχολογική του κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί σε σχέση με το πρώτο διάστημα της παραμονής του στη Φυλακή, σύμφωνα με το Nassosblog.

«Ο κατηγορούμενος ξέρει αν είναι αθώος ή όχι, δεν προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Είναι αθώος και επειδή πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα σας πω γιατί τόσο καιρό δεν το έλεγα. Ο κύριος Φιλιππίδης και πρέπει να το μάθει ο κόσμος, γιατί η κοινή γνώμη για να έχει μια σωστή αντίληψη, πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος. Ο κύριος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό, όλες οι υπόλοιπές πράξεις είναι απόπειρες κι αυτός ο ένας βιασμός και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, δεν μπορεί να μην λέει από την πρώτη στιγμή και θα πρέπει να φτάσει στον ανακριτική και να πει «μου το θύμισε ένας φίλος μου».

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια μερίδα δικαστών, η οποία επηρεάζεται πάρα πολύ από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Εάν ήταν ένας άλλος άνθρωπος στη θέση του Φιλιππίδη, που δεν ήταν στη δημοσιότητα, θα τον είχαν αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιορισμό», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Πηγή:in.gr

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories