ΕSPERANZA COCTEL YCOCINA: Εμπνευσμένο από τη μοναδική τέχνη της Φρίντα Κάλο-Ποιους είδαμε στο νέο hot μεξικάνικο εστιατόριο της Λάρνακας

Η Λάρνακα καλωσόρισε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, με το Esperanza Cóctel Y Cocina να ανοίγει τις πόρτες του στην παραλιακή οδό Πιαλέ Πασά. Το νέο εστιατόριο, εμπνευσμένο από τη ζωντάνια και τη μοναδική αισθητική του Μεξικού, υπόσχεται να γίνει το απόλυτο talk of the town.

Η εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου φέρει τη σφραγίδα της κουλτούρας του Μεξικού, με αναφορές στην τέχνη της Φρίντα Κάλο, γεμάτες χρώματα και δημιουργικότητα. Τα παραδοσιακά sombreros και οι πινελιές που θυμίζουν τη γιορτή του Dia de los Muertos δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μαγνητίζει τους επισκέπτες, προσκαλώντας τους σε ένα ταξίδι γεμάτο πάθος και φαντασία.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, καλεσμένοι από τον κόσμο των media, φίλοι και λάτρεις της γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού γεμάτο αυθεντικές γεύσεις από τους ταλαντούχους σεφ του Esperanza. Τα πιάτα, με τη χαρακτηριστική μεξικάνικη φινέτσα, συνοδεύτηκαν από δροσιστικά cocktails και μοναδικές margaritas που ανέδειξαν την τέχνη της μεξικάνικης φιλοξενίας.

O Dany Lebbos η Μέλπω Θωμά ο Jenny Khourry και ο Fares Khourry

H Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου

Το Esperanza Cóctel Y Cocina αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας. Από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το εκλεπτυσμένο περιβάλλον και τις αυθεντικές δημιουργίες του, σε έναν χώρο που γιορτάζει τη μεξικάνικη κουλτούρα.

Ο Ανδρέας Σεργίου

Ο Χάρης Μιχαήλ και η Έλενα Μιχαήλ

Η Παρασκευή Χριστοφή και η Χριστίνα Πελεκάνου

Η Γεωργία Χάννη

Ο Παύλος Ιωάννου

Η Μέλπω Θωμά, ο Chef Pierre Zouein και ο Αιμίλιος Θωμά

Η Αντωνία Αντωνίου και η Ανδρομάχη Μιχαήλ

Ο Γιώργος Ράλλης

Στιγμιότυπο από την βραδιά

Ο Dany Lebbos ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Fares Khourry

Ο Βαλάντης Καλλής

Η Μαρία Φάντη και ο Νάκης Αντωνίου

Ο Χρίστος Γεωργίου ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Μιχάλης Θωμά

Η Αλεξάνδρα Μελεμένη

Η Κωνσταντίνα Θωμά και ο Μιχάλης Θωμά

Ο χώρος του Esperanza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Hot this week

ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΡΟΚΟΥ: 25χρονος καλλιτέχνης δημιουργεί με φαντασία έργα από καθημερινά υλικά (Βίντεο-Φώτο)

Ένας 25χρονος δημιουργός από το Ηράκλειο αποδεικνύει ότι η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο – 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Υπόθεση που διερευνάται ως απόπειρα φόνου και σειρά άλλων...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories