Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025
8.8 C
Cyprus

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΥΣΤΑ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ» (βίντεο)

- Advertisement -

Ελεύθεροι άνθρωποι με ελεύθερη βούληση και σκέψη είναι η Αλεξάνδρα Ούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης. Το ζευγάρι το οποίο απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Φεβρουάριο πήραν μια απόφαση, που αρκετά ζευγάρια δεν τολμούν να πάρουν.

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον δύσκολο τοκετό της. «Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και έπαθα και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα. Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μικρό, τρεις μέρες στη μονάδα νεογνών προληπτικά, οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου».

Παρόλο, που είχε δηλώσει πριν το κορονοϊό ότι το Καλοκαίρι θα βάφτιζε το παιδί της εντούτοις τώρα άλλαξε γνώμη, κάτι που συμφωνεί μαζί της και ο σύζυγός της  «Τι έχει να κάνει η βάπτιση έως γεγονός; Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνος του την θρησκεία του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε».

Mε τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη

Η ίδια μίλησε και για το μέλλει γενέσθαι με την επαγγελματική της ζωή αλλά και για την προοπτική να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι «Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Δεν μου έχει προταθεί τίποτε…Δεν απορρίπτω τίποτε μέχρι να συνεργαστώ με κάποιον».

Το 2016, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιό, τον Αύγουστο. Φωτογραφία: Χριστίνα Δενδρίνου



Να θυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Ούστα είναι η τελευταία σύντροφός του Σάκη Μπουλά. Τα τελευταία χρόνια, έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, παίζοντας σε πολλές παραστάσεις ενώ το τηλεοπτικό κοινό την έχει γνωρίσει μέσα από τη σειρά του Mega, «Η ώρα η καλή», που υποδύονταν την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές. Το 2016, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιό, τον Αύγουστο.

https://streamable.com/reuhx5

Hot this week

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Η ΕΕ δίνει €2,3 εκατ. προκαταβολή στην Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να καταβάλει προκαταβολή ύψους €2,3...

CHRISTMAS CATWALK: Φοιτητές, σχεδιαστές και φινάλε με Afroditi Hera – Γαβαλάς και Κουφαλίδου έκλεψαν την παράσταση

Δυνατές δημιουργίες, χιούμορ και συγκίνηση χαρακτήρισαν το φετινό Christmas...

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ξύλα, πέτρες και πανικός στη μέση του δρόμου-Η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες

Συμπλοκές και ξυλοδαρμοί με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πολίτες αμφισβητούν την κακοκαιρία – Προσοχή συστήνει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αρκετοί πολίτες εκφράζουν αμφιβολίες για την ένταση της κακοκαιρίας...

Topics

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Η ΕΕ δίνει €2,3 εκατ. προκαταβολή στην Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να καταβάλει προκαταβολή ύψους €2,3...

CHRISTMAS CATWALK: Φοιτητές, σχεδιαστές και φινάλε με Afroditi Hera – Γαβαλάς και Κουφαλίδου έκλεψαν την παράσταση

Δυνατές δημιουργίες, χιούμορ και συγκίνηση χαρακτήρισαν το φετινό Christmas...

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ξύλα, πέτρες και πανικός στη μέση του δρόμου-Η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες

Συμπλοκές και ξυλοδαρμοί με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα...

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 18μηνο αγοράκι νεκρό μετά από επίθεση οικογενειακού σκύλου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, όπου ένα αγοράκι μόλις...

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: 47χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς με γυάλινο μπουκάλι

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (05/12), μέλη του...

Related Articles

Popular Categories