ΆΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ: Συντετριμμένος ο ηθοποιός για το θάνατο της 42χρονης – Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Συντετριμμένος είναι ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με το όπλο που κρατούσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, τραυματίζοντας παράλληλα και τον σκηνοθέτη στα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Rust». Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter δείχνουν τον ηθοποιό να είναι χαμένος και να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη.

Το όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτώσει την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, Διευθύντρια Φωτογραφίας και να τραυματίσει σοβαρά τον σκηνοθέτη Τζόελ Σούζα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter, δείχνουν τον ηθοποιό έξω από το γραφείο του σερίφη, όπου μετέβη μετά το δυστύχημα για να δώσει κατάθεση για το αιματηρό περιστατικό, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας. Στη μία φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο με ένα απλανές βλέμμα και στην άλλη απεικονίζεται σκυφτός, εμφανώς καταρρακωμένος.

Ο ηθοποιός εκτός από πρωταγωνιστής είναι και συμπαραγωγός στην ταινία. Προς το παρόν δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τον θάνατο της 42χρονης, με τους αστυνομικούς να διερευνούν πώς και τι τύπου όπλου χρησιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία το θύμα ήταν κόρη στρατιωτικού και τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε σε μία σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο πριν εγκατασταθεί στο Κίεβο. Μεγαλώνοντας μετακόμισε, αρχικά, στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και ασχολήθηκε με το ντοκιμαντέρ και αργότερα ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, όπου και μπήκε στο χώρο του κινηματογράφου. Εκτός από την ταινία Rust, που έμελλε να είναι και η τελευταία της, είχε συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας τρόμου, Darlin. Ενώ λίγες ημέρες πριν εμπλακεί με το «Rust», είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας Blindfire.

Hot this week

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

Topics

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories