Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026
5 C
Cyprus

YOUTHLAB-RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: Η νέα κρέμα νέας γενιάς με αντηλιακή προστασία

H καινοτόμα σειρά υψηλής αποτελεσματικότητας RETINOL REBOOT της YOUTH LAB. ολοκληρώνεται με την προσθήκη της νέας κρέμας ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!

Συστατικό «κλειδί» της σειράς RETINOL REBOOT είναι οι πιο δραστικές μορφές της Βιταμίνης Α – Ρετιναλδεΰδη και Πατενταρισμένος Εστέρας Ρετινοϊκού Οξέος – με σκοπό να επαναφορτίζουν τις κυτταρικές λειτουργίες που φθίνουν στο πέρασμα του χρόνου και να «υπενθυμίζουν» στα κύτταρα να συμπεριφέρονται, όπως ακριβώς όταν ήταν νέα και υγιή.    

Η Βιταμίνη Α έχει την ιδιότητα να επιταχύνει τους ρυθμούς ανανέωσης των κυττάρων και να τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και έχει αντιβακτηριδιακή δράση.

Με την προσθήκη της Retinol Reboot Day Cream SPF 30, η σειρά RETINOL REBOOT γίνεται η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, με Βιταμίνη Α στην Ελλάδα! Μια εντατική αγωγή για τη λείανση γραμμών & βαθιών ρυτίδων, ανάκτηση της φωτεινότητας και υγιούς όψης της επιδερμίδας, δίχως την πρόκληση ερεθισμών και ξηρότητας.

H καινοτόμα κρέμα ημέρας με νέας γενιάς Ρετινοειδή και 100% φυσικά αντιηλιακά φίλτρα, για την ανάπλαση και προστασία της επιδερμίδας. Είναι λεπτόρρευστη, μη λιπαρή σύνθεση που λειαίνει γραμμές και έντονες ρυτίδες, αποτοξινώνει και προστατεύει την επιδερμίδα έναντι στην UVA, UVB & υπέρυθρη ακτινοβολία, τα βαρέα μέταλλα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Η νέα κρέμα αφορά όλους τους τύπους δέρματος (και το ευαίσθητο). Είναι για δέρμα με ατέλειες/ με τάση για ροδόχρου ακμή/με τάση ερυθρότητας, γραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υφή. Για δέρμα που θέλει να καλύψει πολλές ανάγκες με έναν προϊόν.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Η ενδεδειγμένη ποσότητα είναι 2mg/cm2, περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και τον λαιμό, ώστε να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στον δείκτη ηλιακής προστασίας. Επαναλάβετε τη διαδικασία 30’ πριν από την έκθεση στον ήλιο, μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Η μη λιπαρή αίσθηση που αφήνει και η γρήγορη απορρόφησή του, το καθιστά κατάλληλο για χρήση πριν από την εφαρμογή του makeup.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συστήνουμε τη συνδυαστική χρήση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς RETINOL REBOOT.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ / ΤΙΜΗ: tube  – 40ml στην Λ.Τ €49.95

Για περιορισμένο διάστημα μπορείτε επωφεληθείτε της ειδικής συσκευασίας RETINOL REBOOT DAY CREAM VALUE SET, όπου αγοράζοντας 1 RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30 παίρνετε δώρο 1 RETINOL REBOOT NIGHT CREAM 20ml.

Θα βρείτε τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της Youth Lab., σε επιλεγμένα φαρμακεία στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3xkkWel και καταστήματα καλλυντικών (Beauty Bar, Selekt Beauty, Glow Beauty Store & ERA Department Stores).

Hot this week

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αν δεν ληφθούν άμεσες αποφάσεις, η Κύπρος εκτίθεται»

Η πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα...

ΧAΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Βίντεο από τις πληγείσες περιοχές της Λευκωσίας λόγω πτώσης δέντρων-(Βίντεο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος, δημοσίευσε βίντεο από τις...

AΝΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ: 17 περιστατικά παγκύπρια-Τι δηλώνει ο Ανδρέας Κεττή-(Φώτο)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των...

ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για κατοχή δύο κιλών κάνναβης

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή έξι ετών σε...

Topics

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αν δεν ληφθούν άμεσες αποφάσεις, η Κύπρος εκτίθεται»

Η πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα...

ΧAΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Βίντεο από τις πληγείσες περιοχές της Λευκωσίας λόγω πτώσης δέντρων-(Βίντεο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος, δημοσίευσε βίντεο από τις...

AΝΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ: 17 περιστατικά παγκύπρια-Τι δηλώνει ο Ανδρέας Κεττή-(Φώτο)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των...

ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για κατοχή δύο κιλών κάνναβης

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή έξι ετών σε...

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Οδηγίες στις Αρχές για το επίμαχο βίντεο – Καμία άλλη τοποθέτηση

Με νέα παρέμβασή της, η Νομική Υπηρεσία επανέρχεται για...

Related Articles

Popular Categories