Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
7.8 C
Cyprus

SPRING BALL BY INTIMISSINI: Ποιοι έδωσαν λάμψη στη φαντασμαγορική βραδιά

Η Intimissimi υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε μια λαμπερή, ατμοσφαιρική βραδιά με θέμα «Spring Ball», στο Ballroom του City of Dreams Mediterranean, μεταμορφώνοντας το ετήσιο fashion event της σε μια ονειρική, αριστοκρατική γιορτή της μόδας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ο πάντα εκκεντρικός, Λάκης Γαβαλάς και η εντυπωσιακή Evelyn Καζαντζόγλου ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να απολαύσουν τη βραδιά γεμάτη κομψότητα, λάμψη και εκλεπτυσμένο στυλ.

H Μάρθα και ο Ανδρέας Μαλλούππας

Η Λίζα και ο Πόλυς Μαλλούππας

Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ο πάντα εκκεντρικός, Λάκης Γαβαλάς και η εντυπωσιακή Evelyn Καζαντζόγλου ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να απολαύσουν τη βραδιά γεμάτη κομψότητα, λάμψη και εκλεπτυσμένο στυλ.

Η εντυπωσιακή αίθουσα πλημμύρισε από fashion & lifestyle influencers, διακεκριμένες προσωπικότητες των ΜΜΕ και τους πιο αφοσιωμένους, εκλεκτικούς λάτρεις του brand, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικης φινέτσας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, κομψό και πολυτελή χώρο, η Intimissimi πρόσφερε στους Platinum πελάτες της μια ανεπανάληπτη εμπειρία υψηλής αισθητικής, γεμάτη αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές στιγμές μόδας. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν προνομιακές παροχές, βίωσαν τη φινέτσα σε κάθε λεπτομέρεια και απόλαυσαν την εκλεπτυσμένη φιλοξενία, που ανέδειξε τη βραδιά σε μια αξέχαστη γιορτή στυλ και πολυτέλειας.

Η Κάρλα Καλαϊντζιάν

Η Άντρη Καραντώνη

Η Γιώτα Κουφαλίδου

Η Ρένα Δημοσθένους

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ

Η Βαλεντίνα Τσίγκη

Η Γωγώ Αλεξανδρινού

H Έλενα Φτελέχα

Η Μαριλένα Ιεροδιάκονου

Ο Ζαχαρίας Πέτρου

Με dress code που θύμιζε σκηνικό από το Bridgerton, οι καλεσμένοι εντυπωσίασαν με κομψές και αέρινες εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πως η μόδα είναι τρόπος έκφρασης. Το after-show cocktail party έδωσε την ευκαιρία για χαλαρές στιγμές, όπου οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους και φυσικά, φωτογραφήθηκαν στα πιο instagrammable spots της βραδιάς.

Η Κλέλια Γιασεμίδου 

Η Βαρβάρα Νικολακάκη 

Η Intimissimi κατάφερε για ακόμα μια φορά να συνδυάσει μόδα, λάμψη και φινέτσα σε ένα αξέχαστο event. Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mallouppas Fashion, κ. Ανδρέας Μαλλούππας, ανέφερε ότι «Ο στόχος μας κάθε χρόνο είναι να φέρνουμε κοντά τον κόσμο της μόδας, σε μια γιορτή για τις γυναίκες και το πιο προσωπικό τους αξεσουάρ».

Η Μαρίνα Φιλιππίδου

Η Χαριτίνη Ηλιάδου

Η Τόνια Αριστοκλέους

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο Λοΐζος, η Λίζα, ο Πόλυς, η Νικολαίς και ο Πόλυς Μαλλούππας

Η Μαρία Βασιώτου και η Άντρεα Χριστοδουλίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΛΒΕΤΙΑ: Έντεκα τραυματίες από έκρηξη σε καρναβαλιστικό άρμα-Ένα μήνα μετά τη τραγωδία στο Κρανς -Μοντάνα

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στο χωριό Σαμπλ της Ελβετίας κατά...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Η αποκριάτικη γιορτή που ένωσε φίλους, μουσική και ατμόσφαιρα… ξεχωριστή-(Βίντεο-Φώτο)

Μια παρέα με φίλες και φίλους, γεμάτη γέλια, αποκριάτικες...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: «Δεν έχω ερωτηθεί από την Αστυνομία για οτιδήποτε»

Με μια εκτενή δημόσια ανάρτηση, ο Φαίδωνας Φαίδωνος τοποθετήθηκε...

ΓΕΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Εννέα στη φάκα της ΥΚΑΝ με ναρκωτικά και όπλα στη Λάρνακα

Μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ οδήγησε στη σύλληψη εννέα ατόμων...

ΕΜΙΛΥ ΛΕΜΟΝΙΑΤΗ: Γιόρτασε τα «χρυσά» της γενέθλια στη Λεμεσό-Ποιες είδαμε

Η γνωστή δικηγόρος, Έμιλυ Λεμονιάτη, υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες...

Topics

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: «Δεν έχω ερωτηθεί από την Αστυνομία για οτιδήποτε»

Με μια εκτενή δημόσια ανάρτηση, ο Φαίδωνας Φαίδωνος τοποθετήθηκε...

ΓΕΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Εννέα στη φάκα της ΥΚΑΝ με ναρκωτικά και όπλα στη Λάρνακα

Μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ οδήγησε στη σύλληψη εννέα ατόμων...

ΕΜΙΛΥ ΛΕΜΟΝΙΑΤΗ: Γιόρτασε τα «χρυσά» της γενέθλια στη Λεμεσό-Ποιες είδαμε

Η γνωστή δικηγόρος, Έμιλυ Λεμονιάτη, υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες...

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ: Κρύα η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου-Πότε θα σημειώσει άνοδο η θερμοκρασία

Κρύα η αποψινή νύχτα, με ασθενείς έως μέτριους βορειοδυτικούς...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: Οι πεταλούδες έχουν το δικό τους συμβολισμό

Μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικό Σχολείο...

Related Articles

Popular Categories