Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
3.7 C
Cyprus

OΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: TO TOKIO AΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ (φωτο-βίντεο)

Έπεσε η αυλαία για την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση η οποία φέτος λόγω της πανδημίας έγιναν χωρίς θεατές. Το πρόγραμμα που ετοίμασαν οι διοργανωτές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Οι σημαιοφόροι όλων των χωρών έκαναν την είσοδό τους στο εθνικό στάδιο και ακολούθησαν οι αθλητές ενώ στο κέντρο του σταδίου γέμισε από πολύχρωμα χρώματα. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο σχηματισμός των Ολυμπιακών Κύκλων που έδωσε το έναυμα αμέσως για ένα ξέφρενο πάρτι με τους ερμηνευτές να βρίσκονται επί σκηνής.

Σημαιοφόρος της Ελλάδας ο «αργυρός» Γιάννης Φουντούλης, ο αρχηγός της ομάδας πόλο, που πριν από λίγες ώρες ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την δεύτερη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Οι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας Ελένη Αρτυματά, Μίλαν Τραΐκοβιτς και Μάριος Γεωργίου επέστρεψαν χθες από το Τόκιο ήταν και οι τελευταίοι που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις . Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλής, και ο Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου.

Τα τρία μέλη της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας που ολοκλήρωσαν τελευταίοι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, η Ελένη Αρτυματά, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και ο Μάριος Γεωργίου (έμεινε στο Τόκυο καθώς ήταν επιλαχών στο Μονόζυγο της Γυμναστικής), επέστρεψαν στην Κύπρο. Μαζί τους ταξίδεψε από το Τόκυο και ο προπονητής της Γυμναστικής Παναγιώτης Πετρίδης. Τα μέτρα των διοργανωτών επέβαλλαν την αποχώρηση των αθλητών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, και αυτός είναι ο λόγος που δεν παρέμειναν, για να δώσουν το παρών στην τελετή λήξης το βράδυ της Κυριακής.

https://streamable.com/13kff6
https://twitter.com/Olympics/status/1424339331460878338?s=20
https://twitter.com/Olympics/status/1424337466371215364?s=20

Hot this week

EUROVISION 2026: Η Κύπρος και η Ελλάδα σε ξεχωριστούς ημιτελικούς -Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν σε διαφορετικούς...

ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ-ΔΑΝΑΗ ΧΡΗΣΤΟΥ: Χαλαρές στιγμές και τοπικές γεύσεις στη λαϊκή της Γερμασόγειας-(Φώτο)

Η Μέλανη Στέλιου και η Δανάη Χρήστου επισκέφθηκαν τη...

ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο «Βασιλιάς της σούβλας» έφυγε από τη ζωή – Ο Κύπριος που άφησε γεύση παράδοσης στη Μελβούρνη

Θλίψη σκόρπισε στην ομογένεια της Αυστραλίας και ιδιαίτερα στην...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Ταξίδι στην Ιορδανία από το Αμμάν μέχρι την Πέτρα και την έρημο Wadi Rum.

Η travel blogger και δημοσιογράφος του OLOI MEDIA, Κατερίνα...

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2026: Oι νικητές, το κόκκινο χαλί και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις (Φώτο-Βίντεο)

Η τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2026 σηματοδότησε επίσημα την...

Topics

JOHN CHRISTODOULOU: Απεβίωσε ο πατέρας του Κύπριου επιχειρηματία – Η ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Ο Θεοφάνης Χριστοδούλου, πατέρας του Κύπριου‑γεννημένου Βρετανού επιχειρηματία και...

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έκλεισε με «Πέρας» και ατέλειωτο πάρτι-(Φώτο)

Τρεις μήνες γεμάτοι θέατρο, μουσική, χορό και τέχνη ζωντάνεψαν...

Related Articles

Popular Categories