Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
7.1 C
Cyprus

KAYΣΩΝΑΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση – Πότε τίθεται σε ισχύ

- Advertisement -

Με τον υδράργυρο στα ύψη το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Η κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου από τις 11:00 το πρωϊ μέχρι τις 18:00

Όσον αφορά τις αποψινές ώρες ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα, κυρίως στα δυτικά και νοτιοανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα παροδικά πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Κυριακή, κατά τις μεσημβρινές ώρες, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories