Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
5.5 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Βροχές και τοπικά αυξημένες νεφώσεις

- Advertisement -

Αυξημένες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία με πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνισή τους-(Βίντεο)

Χειμωνιάτικο σκηνικό άρχισε να διαμορφώνεται απόψε στο Τρόοδος, καθώς...

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε… Καιρός για δύο – Πώς να ζεσταθείτε με απλές κινήσεις

Απόψε στη Λευκωσία η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

ΤUCKER GENAL: Διάσημος TikToker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών – Τα βίντεο του έκαναν εκατομμύρια να γελούν

Ο Tucker Genal, διάσημος TikToker γνωστός για τα χιουμοριστικά...

Topics

ΤΡΟΟΔΟΣ: Οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνισή τους-(Βίντεο)

Χειμωνιάτικο σκηνικό άρχισε να διαμορφώνεται απόψε στο Τρόοδος, καθώς...

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε… Καιρός για δύο – Πώς να ζεσταθείτε με απλές κινήσεις

Απόψε στη Λευκωσία η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

ΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝΑΣ: Παζαράκι στήριξης στη Λεμεσό για τα παιδιά της 29χρονης Ζωής

Μια αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης οργανώνεται για τα δύο παιδιά...

Related Articles

Popular Categories