fbpx
27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Η ακατονόμαστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο τους-Αυτά είναι τα...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Η ακατονόμαστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο τους-Αυτά είναι τα πρότυπα της τηλεόρασης; (Βίντεο)

-

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τηλεοπτικές συμπεριφορές ούτε να ασχολούμαι με πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν έχουν να δείξουν κάτι το ουσιαστικό. Όμως, ανοίγοντας το πρωί τον υπολογιστή μου, μπροστά μου το θέμα της εκπομπής GNTM και η απαράδεκτη συμπεριφορά guest κριτή, για χάριν της τηλεθέασης, αποδεικνύει πόσο έχουμε ξεφύγει παντελώς. Πρωταγωνιστές της όλης γελοίας συμπεριφοράς, δύο πρόσωπα γνωστά στην Κύπρο…Η Γιώτα Κουφαλίδου και Μύριαμ Γεροκώστα, οι οποίες δέχθηκαν “επίθεση” από την επίσης Κύπρια, Σοφία Χατζηπαντελή.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής του GNTM 5 έκαναν την εμφάνιση τους χθες το βράδυ η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γερόκωστα, οι οποίες εκπροσωπούν την Ζωή. Η 26χρονη κοπέλα συνεργάζεται όπως δήλωσε με τρία πρακτορεία, κάτι που είναι λογικό λόγω της μικρής αγοράς που υπάρχει στην Κύπρο. Αυτό έκανε έξαλλη την guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντέλα και διερωτήθηκε αφού έχει πρακτορείο να την εκπροσωπεί, γιατί πήγε στην εν λόγω εκπομπή. Στο πλατό κάλεσε τότε την Γιώτα Κουφαλίδου και την Μύριαμ Γεροκώστα οι οποίοι αντιμετώπισαν μια ακατονόμαστη συμπεριφορά από την Σοφία Χατζηπαντελά, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί μιλούσε άσχημα και προσβλητικά.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, ο ένας εκ των κριτών της εκπομπής, Τάσο Σοφρωνίου έκανε παρατήρηση και στην Μύριαμ Γεροκώστα, η οποία θέλησε να δώσει απάντηση, λέγοντας της, το επικό “εσύ γιατί μιλάς”. Η μόνη που προσπάθησε να κρατήσει μια ισορροπία ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Με τις πόζες θέλουμε λίγη δουλίτσα γιατί είναι λίγο παλιακές. Το καταλαβαίνω γιατί είσαι στην Κύπρο και στην Κύπρο θέλουν πολύ κλασσικά και παλιά πράγματα. Έχω δουλέψει Κύπρο και όσες φορές έκανα πιο μοντέρνα πράγματα, μου έλεγαν όχι όχι δεν καταλαβαίνουν εδώ…»

Σε μια στιγμή εντυπωσιασμού, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε από τη καρέκλα της και σκέφτηκε να καλέσει κάποιον από το εξωτερικό για να ρωτήσει εάν η Ζωή κάνει για μοντέλο για την πασαρέλα της Victoria’s Secret, και ο συνομιλητής της, της απάντησε ότι κάνει για τον κινηματογράφο. Φανερά ικανοποιημένη από την απάντηση κάθισε στην καρέκλα της και ξαφνικά με μια επιβλητική φωνή έδιωξε από το πλατό την Γιώτα Κουφαλίδου και την Μύριαμ Γεροκώστα με πολύ προσβλητικό τρόπο.

Και στημένο να ήταν όλο αυτό το περιστατικό από την παραγωγή για λόγους τηλεθέασης, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο και γελοίο, λόγω του ότι υπάρχουν νεαρά κορίτσια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο μόντελιγκ και επιλέγουν αυτού του είδους τις εκπομπές. Όμως, αυτή η όλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο της τηλεόρασης είναι απαράδεκτη και δείχνει το επίπεδο που κυριαρχεί γύρω μας. Να σημειωθεί, ότι η κριτής ζήτησε συγγνώμη από την Γιώτα Κουφαλίδου και την Μύριαμ Γεροκώστα για την όλη συμπεριφορά της…Τα συμπεράσματα δικά σας…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: