ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ: «Έχουν μονταριστεί και διαστρεβλωθεί οι συζητήσεις στο βίντεο που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα Χ»

Μετά το σάλο που προκάλεσε βίντεο στην πλατφόρμα «Χ», ο πρώην υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, δήλωσε ότι τα πλάνα έχουν μονταριστεί και διαστρεβλώνονται οι συζητήσεις που εμφανίζονται, με στόχο να πληγεί η εικόνα του ίδιου και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Λακκοτρύπης διευκρινίζει ότι το βίντεο, που εμφανίζει συζητήσεις με φερόμενους επενδυτές για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει μονταριστεί και παραποιεί τα λεγόμενά του. Όπως αναφέρει, η διαρροή αυτή συνέβη μία ημέρα μετά την τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και στοχεύει να πλήξει τη χώρα, τον Πρόεδρο και τον ίδιο προσωπικά.

Ο κ. Λακκοτρύπης έχει ήδη καταθέσει καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας, παραδίδοντας όλα τα στοιχεία που διαθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΚ: Ανησυχία στον τουρισμό για τις διακοπές ρεύματος – Πλήγμα στην εικόνα της Κύπρου ως αξιόπιστου προορισμού

Έντονη  δυσαρέσκεια εξέφρασε για τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Μετά την επτάωρη κυκλοφοριακή παράλυση, έρχονται μέτρα – Έγινε το πάθημα μάθημα για το κράτος;

Η επτάωρη παράλυση του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, που...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

Related Articles

Popular Categories