EMBOΛΙΑΣΜΟΣ: Ξεκινά από αύριο η ενισχυτική δόση για τις ηλικίας 40+ (Φώτο)

Από αύριο ο εμβολιασμός αρχίζει για τους 40 και άνω, νοουμένου ότι έχει παρέλθει απαραίτητα χρονική περίοδος έξι μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος (χορήγηση 2ης δόσης στις περιπτώσεις των εμβολίων της Pfizer/BioNTech, Moderna και AstraZeneca ή του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson&Johnson).

Οι δικαιούχοι θα μπορούν από αύριο να εξυπηρετηθούν στα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι της μια το μεσημέρι. Εναλλακτικά, τα άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω θα μπορούν από αύριο να διευθετούν ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα που έλαβαν κατά τον αρχικό εμβολιασμό το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech και της Moderna θα λάβουν και για την ενισχυτική δόση το ίδιο εμβόλιο. Τα άτομα που εμβολιάστηκαν αρχικά με AstraZeneca θα μπορούν να επιλέξουν εμβόλιο τεχνολογίας mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna). Τέλος, τα άτομα που έλαβαν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson θα μπορούν να εμβολιαστούν είτε με εμβόλιο τεχνολογίας mRNA είτε με το Johnson&Johnson. Όλα τα άτομα θα πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήρια, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού, κοκ), καθώς και την Κάρτα Εμβολιασμού τους.

Hot this week

ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: 51 χρόνια ελπίδας – Χιλιάδες στους δρόμους μαζί με τετράποδους φίλους-Ποιους είδαμε-(Βίντεο)

Η Πορεία Χριστοδούλας 2026 γιορτάζει 51 χρόνια προσφοράς, ελπίδας...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 60χρονης – Νεκρή εντοπίστηκε, χωρίς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Άδοξα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

21ΧΡΟΝΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Βίντεο από το σημείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 21χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο...

Related Articles

Popular Categories