ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αγώνας ζωής για τη 37χρονη μητέρα τριών παιδιών – Έρανος για τη θεραπεία της στην Αγγλία

Η ιστορία της 37χρονης Έλενας Αντωνιάδου έχει συγκινήσει το παγκύπριο και μέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η νεαρή μητέρα τριών μικρών παιδιών, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της, καθώς διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου.

Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο όγκος βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολο σημείο, ανάμεσα σε νεύρα, γεγονός που καθιστά την επέμβαση ιδιαίτερα απαιτητική. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η αντιμετώπιση της περίπτωσις της πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Αγγλία, όπου υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία για την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Από το πρωί της Πέμπτης, η έκκληση για οικονομική στήριξη κοινοποιείται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες πολίτες να μοιράζονται την ιστορία της και να καλούν τον κόσμο να συμβάλει στον έρανο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την επέμβαση, τη θεραπεία, αλλά και τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής της στην Αγγλία.

Το συνολικό κόστος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο χρόνος πιέζει, καθώς η αναχώρησή της για το εξωτερικό πρέπει να γίνει άμεσα.

Σαν να μην έφτανε αυτή η δοκιμασία, η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη και με ακόμη μία δύσκολη πραγματικότητα, αφού και ο σύζυγός της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Την ίδια ώρα, το ζευγάρι μεγαλώνει τρία παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι μόλις πέντε ετών και το μικρότερο έντεκα μηνών.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του εράνου έχει αναλάβει ο οργανισμός Wings of Hope, ενώ φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Έλενας απευθύνουν έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν. Όπως τονίζουν, κάθε εισφορά, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να φέρει την Έλενα ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία που χρειάζεται και να της δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να παλεύει δίπλα στην οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανακοίνωσε απεργία πείνας – Καταγγέλλει έναν χρόνο αναμονής για την πολεοδομική του αίτηση

Έναν χρόνο αναμονής καταγγέλλει ο κάτοικος Λεμεσού (κατέχουμε το...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία μαθήτριας κατά εκπαιδευτικού – Η προστασία των παιδιών στο επίκεντρο

Καταγγελία ανήλικης μαθήτριας εναντίον εκπαιδευτικού ιδιωτικού φροντιστηρίου στην επαρχία...

ΚΥΠΡΟΣ: Πίσω από το 4% της ανεργίας, 21.000 άνθρωποι ψάχνουν δουλειά

Η ανεργία στην Κύπρο παραμένει χαμηλότερη από τον ευρωπαϊκό...

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή

Με 31 διαφορετικές φωνές, δεκάδες μηνύματα ελπίδας και την...

ERB ASFALISTIKI: 27 χρόνια μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για την Οδική Ασφάλεια

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία μαθήτριας κατά εκπαιδευτικού – Η προστασία των παιδιών στο επίκεντρο

Καταγγελία ανήλικης μαθήτριας εναντίον εκπαιδευτικού ιδιωτικού φροντιστηρίου στην επαρχία...

ΚΥΠΡΟΣ: Πίσω από το 4% της ανεργίας, 21.000 άνθρωποι ψάχνουν δουλειά

Η ανεργία στην Κύπρο παραμένει χαμηλότερη από τον ευρωπαϊκό...

ERB ASFALISTIKI: 27 χρόνια μαζί με την Αστυνομία Κύπρου για την Οδική Ασφάλεια

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας...

Βρήκαμε το πιο πλούσιο brunch της πρωτεύουσας!

Αν αναζητάτε τον ιδανικό τρόπο να απολαύσετε την Κυριακή...

Related Articles

Popular Categories