ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΑΚΑΠΑ: Δις ισόβια στον 25χρονο που παραδέχθηκε τις δολοφονίες

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο 25χρονος κατηγορούμενος για το διπλό φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο τον Ιούλιο του 2024 στον Αρακαπά, με θύματα τον Ανδρέα Κουζούπη και τον David Chmelar από τη Σλοβακία.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 25χρονο ποινή δια βίου φυλάκισης για καθεμία από τις δύο κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης, αποφασίζοντας ότι οι ποινές θα εκτίονται διαδοχικά. Κατά την ανακοίνωση της απόφασης, το Κακουργιοδικείο υπογράμμισε τη σοβαρότητα των πράξεων του καταδικασθέντα, αναφέροντας ότι «με τις πράξεις του βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες», επισημαίνοντας τις τραγικές συνέπειες του εγκλήματος για τους συγγενείς των θυμάτων.

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, με συγγενείς των θυμάτων να ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμα της ποινής. Συγκινησιακά φορτισμένος εμφανίστηκε και ο ίδιος ο καταδικασθείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είχε ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης σε προηγούμενη διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, όταν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για τους δύο φόνους εκ προμελέτης. Μετά την παραδοχή του, αναμένεται να κλητευθεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον συγκατηγορούμενό του. Ο δεύτερος κατηγορούμενος εξακολουθεί να μην παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και η δικαστική διαδικασία συνεχίζεται.

Το διπλό φονικό διαπράχθηκε στις 30 Ιουλίου 2024 στον Αρακαπά. Οι σοροί των δύο θυμάτων εντοπίστηκαν αργότερα απανθρακωμένες σε χωματόδρομο στην περιοχή Ληστόβουνος, σε μια υπόθεση που προκάλεσε έντονο αποτροπιασμό και παρέμεινε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για πολλούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποια είναι τα αίτια αυτού του σκληρού διαχρονικού προβλήματος

Τα αδέσποτα σκυλάκια αποτελούν ένα από τα σοβαρότερα και...

1Η ΙΟΥΛΙΟΥ: Νέο τέλος 3€ στα δέματα από Temu και Shein – Πώς μπορούν οι καταναλωτές να αποφύγουν τις επιπλέον χρεώσεις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρά σε νέα αυστηρότερη πολιτική για...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους κινδύνους των κλειστών αυτοκινήτων

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Έρευνες για εγκλωβισμένα άτομα-(Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κινητοποίησης για μετονομασία λεωφόρου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το απόγευμα...

Topics

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Έρευνες για εγκλωβισμένα άτομα-(Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...

ΠΑΦΟΣ: Αμοιβή 5.000 ευρώ για τον εντοπισμό όσων ευθύνονται για τις δηλητηριάσεις σκύλων στην Αμαργέτη

Αγανάκτηση προκαλούν τα συνεχιζόμενα περιστατικά δηλητηριάσεων σκύλων στην κοινότητα...

Related Articles

Popular Categories