BIANCA BALTI: Πρωταγωνίστρια στην νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της καμπάνιας «La Dolce Vita» της Sisley-(Φώτο)

Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita» και φωτογράφο τον Pierre-Ange Carlotti με πρωταγωνίστρια τη Bianca Balti.

Το διάσημο μοντέλο ερμηνεύει μια γυναίκα που οι αισθήσεις της ξαναζωντανεύουν με φόντο την αιώνια Ρώμη. Η Bianca Balti, γνωστό πρόσωπο της Sisley προικισμένη και η ίδια με αιώνια ομορφιά, η οποία ανταγωνίζεται εκείνη της πόλης στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία.

Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Giacomo Cavalli, πρόσωπο πολλών οίκων μόδας, ο οποίος ερμηνεύει ένα ελεύθερο πνεύμα γεμάτο μεσογειακή γοητεία. Η καμπάνια διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και παρακολουθεί τους δύο πρωταγωνιστές καθώς επιδίδονται σε στιγμές παιχνιδιάρικης και αχαλίνωτης απόλαυσης, μαζί με μια ομάδα φίλων που συνάντησαν τυχαία.


Θρασύς, προκλητική, οικεία. Η φωτογράφηση ανατέθηκε και πάλι στον Pierre-Ange Carlotti. Μετά την επιτυχία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με την Deva Cassel, ο Carlotti αναλαμβάνει και πάλι να αποτυπώσει τον αισθησιασμό των πρωταγωνιστών και της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με το τραχύ, αυθόρμητο στυλ που τον χαρακτηρίζει.

«Είμαι χαρούμενη που συνεργάστηκα με τη Sisley και τον Carlotti, που το στυλ τους ξαναζωντανεύει την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις που χαρακτήριζαν τις καμπάνιες της μάρκας στη δεκαετία του 2000 και οι οποίες παραμένουν εμβληματικές στη μνήμη μου»

«Το απόλυτο αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ριγέ κοστούμι με το σακάκι με διπλά πέτα. Λατρεύω το κόψιμο του παντελονιού που αντικατοπτρίζει το στυλ μου».

Τα ρούχα της καμπάνιας, επιλεγμένα από τη στιλίστα Georgia Pendlebury, αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του στυλ της Sisley, ένα μείγμα λειτουργικού μινιμαλισμού, γοητείας των 90s και ροκ ψυχής. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα παντελόνια και τα κοστούμια, τα βραδινά φορέματα για τη Bianca και τα πουκάμισα για τον Giacomo, καθώς και οι δερμάτινες τσάντες.


Το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής, όπως πάντα, είναι το μαύρο, το οποίο εμφανίζεται και στα φούτερ με κουκούλα και λογότυπο μπροστά, που προορίζονται να γίνουν ένα από τα σύμβολα της μάρκας. Η καμπάνια «La Dolce Vita», η οποία θα προβληθεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε περιοδικά και αφίσες, συνεχίζει το ταξίδι της ανακάλυψης της κληρονομιάς της μάρκας. Θα συνοδεύεται από έναν κατάλογο περιορισμένης έκδοσης και μια σειρά εκδηλώσεων στα καταστήματα Sisley.

Hot this week

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΙΩΣ: Η Σκαρίνου στήνει γιορτή που κρατά όλη μέρα – Δείτε το πρόγραμμα

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δράση, παιχνίδι και παραδοσιακή...

ΚΟΡΝΟΣ: Η Δευτέρα του Πάσχα γίνεται γιορτή – Δράση, παιχνίδι και παράδοση σε ένα event!

[ Αν θέλεις να ζήσεις μια πιο απλή, αυθεντική και...

Πού θα πας τη Δευτέρα του Πάσχα; Η Λάγια έχει την πιο παραδοσιακή πρόταση

Αν ψάχνεις τον ιδανικό προορισμό για τη Δευτέρα του...

Λουκουμάδες και «Αυριανός Πολεμιστής»: Η πιο ξεχωριστή Τρίτη του Πάσχα στα Κάτω Λεύκαρα

Τα Κάτω Λεύκαρα συνεχίζουν το πασχαλινό γλέντι και την...

Topics

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΙΩΣ: Η Σκαρίνου στήνει γιορτή που κρατά όλη μέρα – Δείτε το πρόγραμμα

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δράση, παιχνίδι και παραδοσιακή...

Πού θα πας τη Δευτέρα του Πάσχα; Η Λάγια έχει την πιο παραδοσιακή πρόταση

Αν ψάχνεις τον ιδανικό προορισμό για τη Δευτέρα του...

Ψάχνεις πού να πας το Πάσχα; Τα Λεύκαρα έχουν την πιο fun πρόταση! Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Τα Λεύκαρα ετοιμάζονται να ζήσουν ένα Πάσχα γεμάτο παράδοση,...

Η νέα ηλεκτρική Jaguar φέρει το DNA των θρυλικών μοντέλων του παρελθόντος

Η Jaguar ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της,...

Η Alpha Bank Κύπρου Πλατινένιος Χορηγός του 16ου Nicosia Economic Congress

Η Alpha Bank Κύπρου συμμετείχε ως Πλατινένιος Χορηγός στο...

Related Articles

Popular Categories