ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ «ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ»: Η Τρίτη του Πάσχα στα Κάτω Λεύκαρα γίνεται εμπειρία

Τα Κάτω Λεύκαρα συνεχίζουν το πασχαλινό γλέντι και την Τρίτη του Πάσχα, προσφέροντας μια μέρα γεμάτη παράδοση, γεύση και πολιτισμό. Το Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Λευκάρων του Δήμου Λευκάρων καλεί τους επισκέπτες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, γεμάτη αρώματα, εικόνες και… φρεσκοψημένους λουκουμάδες.

Η μέρα ξεκινά στο εξωκλήσι του Αγίου Ραφαήλ, με εκκλησιασμό σε ένα ήρεμο και κατανυκτικό περιβάλλον. Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν πρωινό με παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευόμενο από φρεσκοφτιαγμένους λουκουμάδες, θυμίζοντας τις πιο αυθεντικές στιγμές του κυπριακού Πάσχα, όπου η κοινότητα γίνεται μια μεγάλη παρέα.

Το απόγευμα προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Λευκάρων. Στις 18:30 θα προβληθεί η ταινία «Αυριανός Πολεμιστής», γυρισμένη το 1981 στα Κάτω Λεύκαρα με τη συμμετοχή κατοίκων του χωριού. Μια μοναδική ευκαιρία για τους παλιότερους να θυμηθούν και για τους νεότερους να γνωρίσουν την τοπική ιστορία μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Η Τρίτη του Πάσχα στα Κάτω Λεύκαρα συνδυάζει αυθεντική παράδοση, κοινότητα και πολιτιστική εμπειρία, δημιουργώντας μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους. Η Τρίτη του Πάσχα στα Κάτω Λεύκαρα δεν είναι απλώς μια εκδήλωση — είναι μια εμπειρία

Hot this week

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Και στο διάβα σου, ποιος ξέρει… μπορεί να συναντήσεις και την αλεπού

«Άλλο να δηλώνεις άνθρωπος και άλλο να είσαι». Μια...

ΛΟΝΔΙΝΟ: Από καταπράσινα έγιναν… καφέ – Η ξηρασία αλλάζει την εικόνα των πάρκων-(Βίντεο)

Εικόνα που δύσκολα θυμίζει το γνώριμο καταπράσινο Λονδίνο καταγράφεται...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΤ: Μισή ώρα μετά την αποχώρηση του ναυαγοσώστη πνίγηκε η 35χρονη μητέρα

Μισή ώρα περίπου μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του...

Topics

ΛΟΝΔΙΝΟ: Από καταπράσινα έγιναν… καφέ – Η ξηρασία αλλάζει την εικόνα των πάρκων-(Βίντεο)

Εικόνα που δύσκολα θυμίζει το γνώριμο καταπράσινο Λονδίνο καταγράφεται...

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Η ανθρώπινη ζωή πάνω από …λίγα

Ο δημοσιογράφος του OLOI Media Νίκος Κατσαρός σχολιάζει με...

Related Articles

Popular Categories