AΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ-ΝΤΥΘΗΚΕ ΕΣΚΙΜΩΟΣ

Μπορεί ο Αλέξης Γεωργούλης να κατέχει μια θέση πλέον στην Ευρωβουλή, ποτέ όμως δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και που τον έφερε η ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός θυμάται και αναπολεί την δουλειά του, ως ηθοποιός και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ.

Την συνεργασία του με τη Μία Βαρντάλος θυμήθηκε και αναπόλησε ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες που είναι μαζί της αναφέροντας παράλληλα ότι οι δύο τους έχουν μια υπέροχη φιλία που κρατάει μέχρι και σήμερα.

«Ήταν μια υπέροχη συνεργασία και γέννησε μια υπέροχη φιλιά που κρατάει μέχρι και σήμερα. Γεννήθηκε μέσα στο #χώροεργασίας και πέρασε και στην υπόλοιπη ζωή…  Κρατάει χρόνια, πολλά!
Μια φωτογραφία που μου ξύπνα πολύ όμορφες μνήμες. Υπέροχες στιγμές, γερά συναισθήματα γεμάτα #φως!  Άλλωστε αυτό επαγγέλλεται αυτός ο χώρος… και αυτό θα πρέπει να υπηρετεί κάθε στιγμή.
Να ένας ακόμη λόγος που αγαπώ αυτή τη δουλειά!!».

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί μαζί της, στην ταινία «Έρωτας Αλά Ελληνικά» το 2009». Μάλιστα, σε συνέντευξή του, τότε είχε πει ότι είχε αισθάνθηκε ερωτική έλξη με τη γνωστή ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτε μεταξύ τους.  «Ναι! Την έχω δει ερωτικά. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, αλλά την είδα ερωτικά. Τις περισσότερες φορές δηλώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πως δεν υπάρχει έλξη στη δουλειά, για να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο/η σύντροφος μας».

Από την άλλη, χθες ο ίδιος ανάρτησε μια φωτογραφία που εάν κάποιος θα τον έβλεπε θα νόμιζε ότι είναι εσκιμώος. Ο ηθοποιός βγαίνοντας έξω στο χιόνι θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το πόσο απολαμβάνει  τις στιγμές χαλάρωσης.

Hot this week

ΚΟΡΝΟΣ: Καταγγελία για χαλίτικη γη – Στο μικροσκόπιο υποστατικά και κατοικίες

Σε καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Έπαρχο...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Άγνωστος μαχαίρωσε 44χρονο έξω από περίπτερο – Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές μετά από επίθεση...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Την «έβαλαν» σε διαφήμιση για μάτια με AI– Προειδοποίηση για απάτες

Σε διαφήμιση για κολλύριο ματιών εμφανίστηκε, μέσω απάτης που...

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Με τα μάτια και τα κινητά των πολιτών – Ορατός από πολλές περιοχές της Λευκωσίας-(Βίντεο)

Ανεμοστρόβιλος έγινε ορατός από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, προκαλώντας...

ΔΕΠΥ: Διεπιστημονικό συνέδριο στην Κύπρο – Από το παιδί στον ενήλικα η διαδρομή ζωής

Με στόχο την ενημέρωση, την κατανόηση και την ολιστική...

Topics

ΚΟΡΝΟΣ: Καταγγελία για χαλίτικη γη – Στο μικροσκόπιο υποστατικά και κατοικίες

Σε καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Έπαρχο...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Την «έβαλαν» σε διαφήμιση για μάτια με AI– Προειδοποίηση για απάτες

Σε διαφήμιση για κολλύριο ματιών εμφανίστηκε, μέσω απάτης που...

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Με τα μάτια και τα κινητά των πολιτών – Ορατός από πολλές περιοχές της Λευκωσίας-(Βίντεο)

Ανεμοστρόβιλος έγινε ορατός από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, προκαλώντας...

ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ: «Άσπρισαν» Τρόοδος και ορεινές περιοχές-(Βίντεο)

Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται το μεσημέρι της Τρίτης (28/04/2026)...

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός – Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα

Με βαθιά συγκίνηση έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου...

Related Articles

Popular Categories