14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSAΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Ξανά στη δράση για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο-Εξαήμερη πεζοπορία- «Για...

AΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Ξανά στη δράση για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο-Εξαήμερη πεζοπορία- «Για όσο τα πόδια μου βαστάνε…»

-

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους θα συμμετέχει σε εξαήμερη πεζοπορία με στόχο την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και την ενίσχυση του Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Kύπρου, διοργανώνουν πεζοπορία, απόστασης 130χλμ. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 9:00, με αφετηρία το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και θα λήξει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 15:00, με τερματισμό στο κτήριο αναχωρήσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας.

Όσοι επιθυμείτε να περπατήσετε μαζί με τον Αλέξη, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα είστε ευπρόσδεκτοι ενώ θα μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στο https://events.karaiskakio.org.cy/tc-events/step-by-step/ για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, θα διεξαχθούν δειγματοληψίες για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στα πιο κάτω σημεία:Τρίτη 22 Φεβρουαρίου – Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου: 8:30 -10:00 Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου – Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Λεμεσός) 14:00 – 16:00 Κυριακή 27 Φεβρουαρίου Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας 14:00 – 16:00.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...