12.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔOΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ: Οι συλληφθέντες έδειξαν τον δράστη με το δρεπάνι

ΔOΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ: Οι συλληφθέντες έδειξαν τον δράστη με το δρεπάνι

-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή της Χαριλάου που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μέχρι στιγμής η Ελληνική αστυνομία έχει προβεί σε οκτώ συλλήψεις το απόγευμα της Κυριακής ενώ βρίσκεται κοντά στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου. Οι συλληφθέντες είναι μέχρι στιγμής, εννέα, ηλικίας από 20 μέχρι 23 ετών. Οι συλληφθέντες έδειξαν στις Αρχές τον δράστη με το δρεπάνι. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 21χρονος που «έδειξαν» οι υπόλοιποι συλληφθέντες ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι κατά τη φονική επίθεση δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ και γι’ αυτό με εισαγγελική παραγγελία θα ληφθούν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του. Αυτό που περιμένουν πλέον οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι να ταυτοποιηθεί αυτός ο συλληφθείς και επίσημα μέσα από τα εργαστήρια στα οποία θα σταλούν τα δείγματα ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. Παράλληλα οι συλληφθέντες λένε ότι ο 23χρονος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο όπως υποστήριζε και ίδιος.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Ξεχωριστή περίπτωση για τις Αρχές αποτελεί ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος διέφυγε από την Ελλάδα λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη που αφορούσε στον 23χρονο φίλο του. Ο 20χρονος πέρασε τα σύνορα από μεθοριακό σταθμό της Φλώρινας και εξαφανίστηκε. Οι κατηγορίες σε βάρος του από την επίθεση που είχε κάνει το 2019 ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα και έτσι δεν υπήρχε σε βάρος του ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Πρόλαβε να ταξιδέψει στην πατρίδα του πριν εκδοθεί στην Ελλάδα ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Άλκη. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι σε βάρος του θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές.

Πηγή:Newbomb

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: