22.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ: Βρέθηκε συμβατός δότης για το 3χρονο μαχητή-Η διαδικασία είναι απλή (Φώτο)

ΓΙΩΡΓΟΣ: Βρέθηκε συμβατός δότης για το 3χρονο μαχητή-Η διαδικασία είναι απλή (Φώτο)

-

Από την Θεσσαλονίκη έρχονται τα ευχάριστα νέα για τον 3χρονο Γιώργο που η οικογένεια του παλαιότερα είχε απευθύνει έκκληση για συμβατό δότη μυελού των οστών προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο μικρός Γιωργάκης ο οποίος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια (λοιμώδης μονοπυρήνωση) και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπως δήλωσε σε ανάρτησή της, η οικογένεια βρέθηκε τελικά δότης όπου θα σώσει το αγοράκι.

«Η συγκίνηση μας είναι απερίγραπτη… Έγινε το θαύμα χάρη σε εσάς!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ!!! Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Ο Θεός να σας έχει όλους καλά για το καλά που κάνατε και θα συνεχίσετε να κάνετε!!! Συνεχίζουμε!!!».

Να επισημανθεί, ότι η διαδικασία λήψης του δείγματος για δότη μυελού των οστών γίνει πολύ απλά με στοματικό με στοματικό επίχρισμα (σάλιο) και αν βρεθεί συμβατός δότης, η διαδικασία που ακολουθείται είναι εντελώς ανώδυνη. Ο δότης δίνει μόνο μία φιάλη αίματος. Είναι μια διαδικασία που τόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να σωθεί η ζωή τους.

Πηγή:infokinds

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: