Πληροφορίες για τον εντοπισμό δύο ανδρών ζητά η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο ξεχωριστών υποθέσεων που αφορούν, μεταξύ άλλων, ναρκωτικά και απόπειρα φόνου.
Στην πρώτη υπόθεση, καταζητείται ο NWEKE SUNDAY OBINNA, 40 ετών, από τη Νιγηρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα διερευνώμενα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής με σκοπό την προμήθεια, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παράλληλα, η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του AHMED AL ZOUEID, 35 ετών, από τη Συρία, ο οποίος καταζητείται για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 27 Ιουνίου 2026 στην επαρχία Λευκωσίας, καθώς και άλλων σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Για πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό του, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο 22802222, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

