Τις λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά του, ενημερώνοντας για τις ώρες κατά τις οποίες συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν.
Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη θα μεταφερθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νίκαια, την εκκλησία και ενορία με την οποία ο ίδιος είχε ιδιαίτερο δεσμό.
Από τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει η «λαϊκή αγρυπνία», όπως την αποκαλεί η οικογένειά του, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία αποχαιρετισμού, ώστε όσοι τον γνώρισαν, τον αγάπησαν και επιθυμούν να βρεθούν κοντά του να έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, και θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Παράλληλα, η οικογένεια απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να στηρίξουν το Humanity Greece. «Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη», η οικογένεια καλεί τον κόσμο που αγάπησε τον Γιώργο Μαζωνάκη να βρεθεί στην Αγία Τριάδα Νίκαιας και να τον αποχαιρετήσει στην εκκλησία που ο ίδιος αγαπούσε ιδιαίτερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


