20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (βίντεο)

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (βίντεο)

-

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εθελοντή πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους που για άλλη μια φορά έδειξε τον αλτρουισμό του συμμετέχοντας αυτή την φορά στην πορεία για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Όπως είναι γνωστό ο εθελοντής πεζοπόρο Αλέξης Σοφοκλέους πορεύεται βήμα –βήμα σε όλη την Κύπρο βοηθώντας με αυτό τον τρόπο κοινωφελή ιδρύματα αλλά και άτομα που έχουν ανάγκη. Σήμερα, ο Αλέξης Σοφοκλέους διάνυσε πεζοπορία 24 χιλιομέτρων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραισκάκειου Ιδρύματος.

Στην ανάρτησή της η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Νεκτάρια Παπαδόπουλου ευχαρίστησε τον Αλέξη Σοφοκλέους αλλά και όσους συμμετείχαν στην πορεία

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον εθελοντή πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους αλλά και στους εθελοντές φίλους του Ιδρύματος που τον ακολούθησαν σήμερα κατά την πορεία του, #βήμα βήμα την Κύπρο και στήριξαν με μεγάλη χαρά το Καραϊσκάκειο ΄Ίδρυμα….για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Πραγματικά τέτοιες ενέργειες δείχνουν ότι υπάρχει πραγματικά ανθρωπιά και αγάπη γύρω μας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...