ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ: Αγωνία για 15χρονη Ελλαδίτισσα που αγνοείται μετά τη φονική πυρκαγιά

Αγωνία επικρατεί για 15χρονη Ελλαδίτισσα, μόνιμη κάτοικο Ελβετίας με διπλή υπηκοότητα (ελληνική και ελβετική), η οποία αγνοείται μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Κραν Μοντανά.

Το κορίτσι βρισκόταν στο μπαρ μαζί με φίλες της τη στιγμή που ξέσπασαν οι φλόγες.Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει πλέον στους 47, σύμφωνα με ενημέρωση του Sky News επικαλούμενο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας. Πέντε από τα θύματα παραμένουν μη αναγνωρισμένα λόγω εκτεταμένων εγκαυμάτων. Δέκα Ιταλοί υπήκοοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, ενώ τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Μιλάνο για περαιτέρω νοσηλεία και εξειδικευμένη φροντίδα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τους αγνοούμενους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η 15χρονη Ελληνίδα. Οι οικογένειες των θυμάτων ζουν ώρες αγωνίας, καθώς οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες λόγω της έκτασης της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα λευκά το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χαράλαμπο – Αντί στεφάνων εισφορές στους «Μικρούς Ήρωες»

Ντυμένοι στα λευκά θα αποχαιρετήσουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και...

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφει η ζέστη στην Κύπρο – Στους 38 βαθμούς σήμερα, ακόμη πιο θερμές οι επόμενες ημέρες

Με υψηλές θερμοκρασίες και κυρίως αίθριο καιρό συνεχίζεται το...

ΚΑΝΝΑΒΗ: Η πιο διαδεδομένη παράνομη ουσία στην Κύπρο – Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Η κάνναβη παραμένει η πλέον διαδεδομένη παράνομη ουσία στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΑΦΟΣ: Ένας τραυματίας σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις-(Βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις...

Topics

ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΚ-ΤΟΚ KAI TO KΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ AI: Για τα φανάρια… ξαφνικά δεν υπάρχει τεχνολογία

Για χρονόμετρα εκεί που υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες δεν βρήκαν...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Πιλοτική εφαρμογή για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν κινητό

Κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν...

Related Articles

Popular Categories