18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: H αξιέπαινη πρωτοβουλία για τα παιδιά με ογκολογικές και...

ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: H αξιέπαινη πρωτοβουλία για τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις και τα αδέλφια τους

-

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, με την αγάπη και τη φροντίδα που το χαρακτηρίζει, έχει επανειλημμένα αποδείξει την αφοσίωσή του στην υποστήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, η δράση του δεν σταματά εκεί.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, καθώς και τα αδέλφια τους, το Ίδρυμα Αρτεμίου έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στη στήριξη τόσο των ίδιων των παιδιών όσο και των αδελφιών τους, παρέχοντάς τους την αναγκαία βοήθεια και υποστήριξη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Warm Hearts” της εταιρείας Richman School Uniforms και στα πλαίσια του προγράμματος «Στηρίζω» του Ιδρύματος. Με αυτόν τον τρόπο, το Ίδρυμα διασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει, ενισχύοντας την ψυχολογική και κοινωνική τους ευημερία.

Συχνά, τα αδέλφια αυτών των παιδιών βιώνουν μια πολύπλευρη πίεση, προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στην ανησυχία για την υγεία του αδελφού ή της αδελφής τους και τις δικές τους προσωπικές ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

https://coffeevibesmagazine.com/%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%b8%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%b7-%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%b5/

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, προσφέρει στα αδέλφια των παιδιών με σοβαρές ασθένειες ευκαιρίες για υποστήριξη και ενίσχυση, παρέχοντας τόσο συναισθηματική όσο και υλική βοήθεια. Με προγράμματα που περιλαμβάνουν δωρεάν σχολικές στολές, υποτροφίες, ψυχολογική στήριξη και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, το Ίδρυμα διασφαλίζει ότι αυτά τα παιδιά αισθάνονται αναγνωρισμένα και αξιαγάπητα.

Με τη δράση αυτή, το Ίδρυμα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που το χρειάζεται, προσφέροντας αγάπη, ελπίδα και αίσθημα κανονικότητας σε μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...