23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Μια αξιέπαινη συνεργασία με την συγγραφέα Κυριακή Φρίξου...

ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Μια αξιέπαινη συνεργασία με την συγγραφέα Κυριακή Φρίξου και την «Μπλε πεταλούδα…»

-

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου συνεργάζεται με τη συγγραφέα Κυριακή Φρίξου Μιχαήλ για τη διάδοση του βιβλίου «Μια Μπλε Πεταλούδα που ονομάζεται Υδροκεφαλία».

Ο Ανδρέας Αποστόλου, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου και βουλευτής Λάρνακας, ανακοίνωσε την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τη συγγραφέα Κυριακή Φρίξου Μιχαήλ και τη μικρή Μαρία Αυξέντια, πρωταγωνίστρια του βιβλίου «Μια Μπλε Πεταλούδα που ονομάζεται Υδροκεφαλία».

Το βιβλίο, το οποίο μεταφέρει μηνύματα γεμάτα νοήματα και αξίες, αφηγείται την ιστορία της υδροκεφαλίας μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, προσφέροντας έναν μοναδικό τρόπο ευαισθητοποίησης και κατανόησης γύρω από την πάθηση αυτή.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου έχει προχωρήσει στην αγορά σημαντικού αριθμού αντιτύπων του βιβλίου, τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν σε παιδικές βιβλιοθήκες στην Επαρχία Λάρνακας και άλλες επαρχίες της Κύπρου.

Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να μεταφέρει το σημαντικό μήνυμα του βιβλίου σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν αλληλεγγύη και κατανόηση προς τους συνομηλίκους τους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Με αυτή την κίνηση, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που προάγουν την ευαισθητοποίηση, την παιδεία και την κοινωνική ενσυναίσθηση, ιδίως σε θέματα που αφορούν την υγεία και την κοινωνική ένταξη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...