27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ: Κίτρινη προειδοποίηση φέρνει ανάσα δροσιάς -(Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ: Κίτρινη προειδοποίηση φέρνει ανάσα δροσιάς -(Βίντεο)

-

Ανάσα δροσιάς φέρνουν οι τοπικές βροχές που καταγράφηκαν σήμερα στην Λευκωσία, προσφέροντας μια πολυπόθητη ανακούφιση από τη ζέστη των τελευταίων ημερών.

Οι ισχυρές καταιγίδες που εκδηλώθηκαν στην περιοχή οδήγησαν το Τμήμα Μετεωρολογίας στην έκδοση κίτρινης προειδοποίησης, προειδοποιώντας για επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Η έντονη βροχόπτωση, συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι σε ορισμένες περιοχές, δημιούργησε σύντομες αλλά έντονες καταιγίδες, που επηρέασαν κυρίως το κέντρο της πρωτεύουσας. Βίντεο αναρτήθηκαν από τους χρήστες της σελίδας Καιρόφιλοι Κύπρου σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Παλιά Λευκωσία-Ξένιος Νικολάου

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς η ορατότητα στους δρόμους μπορεί να είναι περιορισμένη και οι συνθήκες να μεταβάλλονται γρήγορα.

Στασικράτους-Φιλίππος Χαραλάμπους

Η κίτρινη προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογίας παραμένει σε ισχύ, μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. καθώς οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Κύπρου, ενώ η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει ελαφρά πτώση.

Στρόβολος-Μαρία Χρ.

Αυτή η αναπάντεχη δροσιά φέρνει ανακούφιση στους κατοίκους της Λευκωσίας, που αντιμετώπισαν υψηλές θερμοκρασίες τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο παραμένουν σε εγρήγορση λόγω των προειδοποιήσεων για έντονα καιρικά φαινόμενα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...