20 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΤΟ: To supermodel φωτογραφήθηκε κάτω από την καθοδήγηση Κυπρίου παραγωγού αλλά...

ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΤΟ: To supermodel φωτογραφήθηκε κάτω από την καθοδήγηση Κυπρίου παραγωγού αλλά και σχεδιαστή-(Βackstage φώτο-Βίντεο)

-

Το supermodel Αλεσάντρα Αμπρόσιτο ποζάρει για την Vogue Πορτογαλίας με σχέδια γνωστού Κύπριου σχεδιαστή αλλά και την καθοδήγηση Κύπριου παραγωγού.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιτο φωτογραφήθηκε στα πλαίσια του ειδικού τεύχους “From Portugal With Love” και η φωτογράφιση έγινε υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου παραγωγού Λοΐζου Σοφοκλέους, διακεκριμένου Κύπριου επαγγελματία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας με τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο.

Ο Κύπριος παραγωγός επέλεξε κομμάτια από τον γνωστό σχεδιαστή Μενέλαο Θεοδοσιάδη από την τελευταία του συλλογή THEOM για την εκθαμβωτική Alessandra Ambrosio.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα μαγευτικά νησιά των Αζορών, γνωστά και ως “Χαβάη της Ευρώπης”. Αυτή η ειδική έκδοση εστιάζει στην ανάδειξη της κουλτούρας του τόπου και της μαγείας της Πορτογαλίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

VIRAL: Το βίντεο με τον παππού που προσπαθεί να πουλήσει τα...

Ένα βίντεο που καταγράφει έναν ηλικιωμένο άνδρα να προσπαθεί να πουλήσει τα προϊόντα του σε έναν δρόμο στην Ισπανία έχει γίνει viral, προκαλώντας συγκίνηση...