ΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Σε παράσταση στην Ελλάδα για τον σύλλογο «Επάνοδος»- Ο ρόλος που τον σημάδεψε

Ο Λάκης Αργυρού, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους πρώην φυλακισμένους, βρέθηκε στη σκηνή του συλλόγου «Επάνοδος» και έπαιξε έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα.

Η παράσταση είχε ως σκοπό να στηρίξει τους πρώην φυλακισμένους που αγωνίζονταν να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Ο σκηνοθέτης και ο εμψυχωτής του συλλόγου, Στρατής Πανούριος εμπιστεύτηκε στο Λάκη Αργυρού το ρόλο του πλουσίου που παρόλο που τα έχει όλα, κάτι του έλειπε από την ψυχική του ηρεμία λόγω του πατέρα του, τον οποίο είχε δει μόνο μια φορά.

Με την πράξη του, αυτή, θέλει να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης με τη δύναμη της τέχνης και του πολιτισμού. Ανάμεσα των θεατρόφιλων ήταν ο  Χρήστος Κάλλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι οποίοι μετά το τέλος της παράστασης θέλησαν να συγχαρούν τον Λάκη Αργυρού.

Να θυμίσουμε, ότι ο Λάκης Αργυρού διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου έως Δημοτικός Σύμβουλος, συνεχίζοντας με το δικό του τρόπο τη, βοήθεια προς τους ανθρώπους λόγω και του επαγγέλματος του, επικοινωνιολόγου, εκπαιδευτή και δημόσιου Ομιλητή.

Hot this week

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και οι δηλώσεις των ειδικών

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο κατά τους...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο της ελευθερίας

Από τα 27 χρόνια στη φυλακή μέχρι την Προεδρία...

Topics

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Related Articles

Popular Categories