21 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Σε παράσταση στην Ελλάδα για τον σύλλογο «Επάνοδος»- Ο ρόλος...

ΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Σε παράσταση στην Ελλάδα για τον σύλλογο «Επάνοδος»- Ο ρόλος που τον σημάδεψε

-

Ο Λάκης Αργυρού, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους πρώην φυλακισμένους, βρέθηκε στη σκηνή του συλλόγου «Επάνοδος» και έπαιξε έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα.

Η παράσταση είχε ως σκοπό να στηρίξει τους πρώην φυλακισμένους που αγωνίζονταν να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Ο σκηνοθέτης και ο εμψυχωτής του συλλόγου, Στρατής Πανούριος εμπιστεύτηκε στο Λάκη Αργυρού το ρόλο του πλουσίου που παρόλο που τα έχει όλα, κάτι του έλειπε από την ψυχική του ηρεμία λόγω του πατέρα του, τον οποίο είχε δει μόνο μια φορά.

Με την πράξη του, αυτή, θέλει να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης με τη δύναμη της τέχνης και του πολιτισμού. Ανάμεσα των θεατρόφιλων ήταν ο  Χρήστος Κάλλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι οποίοι μετά το τέλος της παράστασης θέλησαν να συγχαρούν τον Λάκη Αργυρού.

Να θυμίσουμε, ότι ο Λάκης Αργυρού διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου έως Δημοτικός Σύμβουλος, συνεχίζοντας με το δικό του τρόπο τη, βοήθεια προς τους ανθρώπους λόγω και του επαγγέλματος του, επικοινωνιολόγου, εκπαιδευτή και δημόσιου Ομιλητή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: