22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Δεν πήραμε δεκάρα τσακιστή από το ΡΙΚ ..»-Ξεσπά η πρώην...

ΘΕΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Δεν πήραμε δεκάρα τσακιστή από το ΡΙΚ ..»-Ξεσπά η πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός -Μιλά για προειδοποιητική στάση εργασίας

-

Την αγανάκτησή της, μέσω των κοινωνικών δικτύων εκφράζει η πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, Θεανώ Σταύρου, η οποία για 33 χρόνια ήταν μαζί με τους ακροατές τις πιο δύσκολες ώρες 3.00-6.00 το πρωί, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με ήθος και συνέπεια.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω αυτόν τον ανόητο στο ΡΙΚ που διαδίδει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες στους συναδέλφους, ότι «οι 6 Αορίστου Χρόνου που αφυπηρέτησαν πήραν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και όλα είναι μια χαρά», ότι (αν δεν το ξέρει) αυτό είναι παράνομο! Εμείς οι 6 που αφυπηρετήσαμε (η πρώτη αφυπηρέτηση έγινε τον Ιανουάριο του 2023) δεν πήραμε δεκάρα τσακιστή μέχρι σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2024, από την επαγγελματική σύνταξη του ΡΙΚ, ούτε το εφάπαξ μας όπως ορίζει ο Νέος Συνταξιοδοτικός Νόμος!! Εμείς οι 6 έχουμε υποστεί ζημιές με την καθυστέρηση της εφαρμογής του Νόμου τόσο οικονομικές, κοινωνικές, οικογενειακές, όσο και ψυχολογικές!!!

Με τι «μούτρα» θα εφαρμόσουν τον νόμο αφού λείπουν από τα αρχεία του ΡΙΚ οι πληρωμές μας από το 1990 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2002; Ποιος εξαφάνισε από τα αρχεία τα στοιχεία που αποδεικνύουν την εργασία μας στο ΡΙΚ; ΠΟΙΟΣ; Μας ανάγκασαν να επισκεφτούμε το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να πάρουμε ότι αποδείξεις μπορούσαμε τουλάχιστον από το 1995 μέχρι το 2002 και από το 1995 και πιο πριν δεν μπορέσαμε να πάρουμε στοιχεία ούτε από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις!! Θυσία έγινε ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ κ. Κέντας να τρέχει, αν και δεν ήταν στα καθήκοντά του, να σώσει την κατάσταση έστω με ΙΔΙΩΤΕΣ και να προχωρήσει με όποιον τρόπο η υλοποίηση του Νόμου και χωρίς τη βοήθεια σχεδόν ΚΑΝΕΝΟΣ!! Κανείς όμως δεν γνωρίζει ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!! Και για τις ζημιές που έχουμε υποστεί εμείς οι 6 υπάλληλοι από ανεύθυνους, απληροφόρητους, αδιάφορους, ανάξιους, αναξιόπιστους, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;; ΠΟΙΟΣ;;

Ένα μικρό φως στο σκοτάδι δίνουν οι συνάδελφοι και οι συντεχνίες ΣΗΔΗΚΕΚ, ΠΕΟ ΡΙΚ, ΕΥΡΙΚ, και ΣΥΤΥΡΙΚ ΟΗΟ ΣΕΚ, που είναι έτοιμοι για προειδοποιητική στάση εργασίας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με κλιμάκωση των μέτρων για αυτά τα θέματα, αλλά μεταξύ μας…. Δεν ιδρώνει το αφτί κανενός, και ξαναρωτώ!! Ποιος τους διορίζει; Με τι προσόντα; Τους ελέγχει κανείς; Θα υποστούν τις συνέπειες; Θα αφήσουν το ΡΙΚ να φτάσει πάτο, όπως τις Κυπριακές Αερογραμμές; ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: