20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο-Μέρα...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο-Μέρα αγάπης και ανθρωπιάς-(Πλούσιο φωτορεπορτάζ-Βίντεο)

-

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν την σημερινή ημέρα Αγάπης μέσω της σχολής Top Models η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα. Για άλλη μια χρονιά βρέθηκαν έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους.

Θεσμός έχει πλέον καταστεί η αξιέπαινη κίνηση της Γιώτας Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα έχοντας στο πλευρό τους τον Άι-Βασίλη και την σοπράνο Πηνελόπη Προκοπίου. Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά της χορωδίας του νηπιαγωγείου της ΠΑΣΥΔΥ Αθαλάσσας μαζί με την υπεύθυνη τους. Όλοι μαζί κατάφεραν να φέρουν το πνεύμα των Χριστούγεννων στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις γιορτινές ημέρες στους θαλάμους του Νοσοκομείου.

Ο Αι-Βασίλης μαζί με την Γιώτα Κουφαλίδου και την Μύριαμ Γεροκώστα με τη βοήθεια γερανού χαιρέτισαν τα παιδιά τα οποία έβλεπαν από τα παράθυρα του Νοσοκομείου τη γιορτή που διεξάγονταν και απολάμβαναν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσε η Κύπρια σοπράνο, καθ’ όλη τη διάρκεια της αξιέπαινης εκδήλωσης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: