20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ: «Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας , σε ακούω...

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ: «Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας , σε ακούω στην φωνή τους σε μυρίζω στην ανάσα τους…»

-

Ανείπωτη είναι η θλίψη του ηθοποιού, Φώτη Γεωργίδη, ο οποίος έχασε μέσα σε ενάμισι χρόνο την σύζυγό, μητέρα των παιδιών του και το Γιουλάκι του. Τα λόγια είναι γεμάτα συναισθήματα και αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις μιας γυναίκας που έζησε μαζί της στιγμές ευτυχίας αλλά και μιας μητέρας που πάλεψε με τον καρκίνο.

«Γιουλάκι μου;

Πέρυσι τέτοια μέρα έβαλες Ποστ τον Αρχάγγελο που μας περνάει από την επίγεια ζωή στην αιώνια. Φέτος ήρθε άνοιξε τις φτερούγες του σε αγκάλιασε και σε πήρε μαζί του. Πάντα σου άρεσαν τα αεροπλάνα. Ευχαριστώ γι αυτό το όμορφο ταξίδι του πόνου. Γιατί αυτός γεννάει τις χαρές. Μπορεί να χάσαμε την μάχη αλλά εσύ κέρδισες τον πόλεμο. Τυχερή τυχερότατη. Ούτε ένας γογγισμός ούτε ένα γιατί. Μόνο δόξα Σοι Ο Θεός έβγαινε από τα χείλη σου. Σε κάθε πόνο.

«Κράτα γερά…μείνε δυνατός…ότι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου…».Καλοπροαίρετα όλα και τους ευχαριστώ από την ψυχή μου . Αλλά για σένα Γιουλάκι αξίζει να χτυπιέται κανείς στα πατώματα κλαίγοντας όχι για την απώλεια σου αλλά από ντροπή και συγκίνηση για το μεγαλείο σου

Δεν έφυγες ποτέ. Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας , σε ακούω στην φωνή τους σε μυρίζω στην ανάσα τους.

Θα σε αγαπώ για πάντα!!!»

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά , την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 14.30. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λατσιών. Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται  εισφορές για την οικογένεια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...