20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞ ΡΟΚΑ ΚΑΜΠΙΓΙΟ: Για πρώτη φορά στην Κύπρο-Ο 32χρονος αθλητής με εγκεφαλική...

ΑΛΕΞ ΡΟΚΑ ΚΑΜΠΙΓΙΟ: Για πρώτη φορά στην Κύπρο-Ο 32χρονος αθλητής με εγκεφαλική παράλυση-Δίπλα του πάντα η σύζυγος του Μαρί Κάρμε-(Bίντεο)

-

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κύπρο ο Άλεξ Ρόκα Καμπίγιο, ο μαραθωνοδρόμος με εγκεφαλική παράλυση. Πρόκειται για τον 32χρονο Ισπανό παγκοσμίου φήμης αθλητή ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση λόγω εγκεφαλίτιδας.

Ο αθλητής θα τρέξει στο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Είναι ο μοναδικός αθλητής με εγκεφαλική παράλυση 76%, κατάφερε να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο στη Βαρκελώνη.

Παρά την αναπηρία του, ο Καμπίγιο έτρεξε 42.19 χιλιόμετρα σε 5 ώρες, 50 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 10.754η θέση στον μαραθώνιο που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Στην Κύπρο ο ίδιος θα τρέξει με το φλαμίνγκο στην πλάτη στην απόσταση των 5 χιλιομέτρων. Στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας το ξενοδοχείο Radisson Blue του οποίου θα του παράσχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις για τη διαμονή του και τις Unicars, Cupra, που ανέλαβαν τη διαδικασία της μεταφοράς του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί μας.

Δίπλα του πάντα η σύζυγος του Μαρί Κάρμε

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: