fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣ2024: Tι μας έχει διδάξει το 2023

2024: Tι μας έχει διδάξει το 2023

-

Εάν αναλογιστεί κάνεις πόσο εύκολα και δύσκολα πέρασαν οι 365 ημέρες του χρόνου και δεν κατορθώσαμε να κάνουμε όσα θέλαμε μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε  ότι με την νέα χρονιά θα υλοποιηθούν οι επιθυμίες μας.

Τι όμως μας δίδαξε το 2023 και τι είναι αυτό που δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε ώστε να μάθουμε μέσα από τα οποιανδήποτε λάθη μας; Φανταστείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα μεγάλο πολύχρωμο κουβάρι που ξετυλίγουμε σύμφωνα με την καθημερινότητα μας. Το κουβάρι του 2023 δεν ήταν και τόσο ευχάριστο αλλά σίγουρα ήταν εποικοδομητικό. Γιατί μάθαμε μέσα από τα λάθη μας, προσπαθήσαμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και αναθεωρήσαμε με καινούργια σκέψη τα οποιονδήποτε κολλήματα μας.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Κατά την διάρκεια του χρόνου ζήσαμε με τις αναμνήσεις, τις επιθυμίες μας και εκεί που είδαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω λίγο πριν να κλείσει ο χρόνος, αλλάξαμε ροή και προσπαθήσαμε να «πιάσουμε» ένα νέο πιο φωτεινό κουβάρι ώστε με την νέα χρόνια να το κρατήσουμε στα χέρια μας και να μην αφήσουμε κανέναν και τίποτε να μας το «κλέψει».

Μάθαμε να συγχωρούμε αυτούς που μας πλήγωσαν μας αδίκησαν και μας έκαναν να ξεφύγουμε από το πραγματικό εαυτό μας με πράξεις που δεν άρμοζαν ουσιαστικά για εμάς. Κατανοήσαμε τα δικά μας λάθη και μάθαμε να δικαιολογούμε τους ανθρώπους και τους αφήσαμε να ζουν στο δικό τους κόσμο. Παρατηρήσαμε γύρω μας και γνωρίσαμε καλύτερα κάποια άτομα και μέσα από αυτούς διαπιστώσαμε ότι δεν πρέπει να «χαλούμε» τη διάθεσή μας για τα οποιανδήποτε λάθη και ανασφάλειες πρώτιστα τις δικές μας αλλά και των άλλων.

Γενικότερα, μεγαλώσαμε και «βλέπουμε» πλέον από μακριά όλους αυτούς που δεν  θέλουν να έχουν ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και πάνω από όλα ειλικρίνεια. Μάθαμε να ξεχωρίζουμε το ψέμα από την αλήθεια κι’ εάν κάποιες φορές κάνουμε λάθη ζητάμε συγγνώμη για να νοιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας αλλά και με τους γύρω μας. Όμως, εάν ο άλλος δεν μπορεί να την δεχτεί πάει να πει ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.

Το πιο σημαντικό όμως που μάθαμε το 2023 είναι ότι η υγεία είναι το πιο βασικό αγαθό για τον άνθρωπο. Γιατί τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει όλα αυτά τα αγαθά που μας προσφέρει η ζωή, εάν δεν έχουμε την υγεία μας.

Καλή χρονιά με υγεία, καλή καρδιά και όλες οι επιθυμίες να υλοποιηθούν με δουλειά και γνώθι σ’ αυτόν

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση...

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές...