23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελική εκδήλωση του υποψηφίου Δήμαρχου Λεμεσού

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελική εκδήλωση του υποψηφίου Δήμαρχου Λεμεσού

-

Το ήθος, την εντιμότητα και τις γνώσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Λεμεσού, κ. Χρίστου Μιχαηλίδη, εξήραν στους χαιρετισμούς και στις δηλώσεις τους, όλοι όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του κ. Μιχαηλίδη.

Η όλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα «ανθρώπινο» και φιλικό κλίμα, στο Λανίτειο Θέατρο, παρουσία φίλων και υποστηρικτών του Χρίστου Μιχαηλίδη. Το παρόν τους έδωσαν αρχηγοί και βουλευτές διαφόρων κομμάτων, δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες, πρόεδροι συνδέσμων ασθενών και άλλων ευάλωτων ομάδων του Δήμου και πλήθος Λεμεσιανών.

Μιλώντας για τον άνθρωπο Χρίστο Μιχαηλίδη, ο πρόεδρος του «Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών», αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο γνώσεων και ηθικής που τον χαρακτηρίζει, εκφράζοντας την ικανοποίηση του, για την επιλογή των Οικολόγων να στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του.

«Ο Χρίστος είναι πέρα για πέρα ικανός, «καθαρός» και έξω από εμπλεκόμενα συμφέροντα και εξαρτήσεις κομμάτων, γι’ αυτό αποτελεί την μοναδική κατάλληλη επιλογή»

Από πλευράς του Πρόεδρος του «Κόμματος για τα Ζώα», εξέφρασε τις μεγάλες ανησυχίες του για την ενδεχόμενη εκλογή ενός εκ των άλλων δύο άλλων υποψηφίων και τόνισε ότι «ο Χρίστος είναι πέρα για πέρα ικανός, «καθαρός» και έξω από εμπλεκόμενα συμφέροντα και εξαρτήσεις κομμάτων, γι’ αυτό αποτελεί την μοναδική κατάλληλη επιλογή».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Προέδρου του Κινήματος «ΕνΕργώ», ο οποίος μίλησε για την απίστευτη ενσυναίσθηση που διακατέχει τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος ζήτησε και επισκέφθηκε τις περιοχές που μένουν αυτή τη στιγμή 173 άστεγοι, καθώς επίσης και στέγες ηλικιωμένων και χώρους νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό, οι οποίοι όπως δήλωσε δυστυχώς, δεν έχουν ούτε ένα γήπεδο να εξασκούνται.

Συγκινητική ήταν και η παρέμβαση της Προέδρου «ατόμων με ΔΕΠΥ» στην Κύπρο η οποία μίλησε για την έμπρακτη συμπαράσταση του Χρίστου Μιχαηλίδη στο έργο τους και την υπόσχεση του, να παραμείνει στο πλευρό όλων των ευάλωτων ομάδων, με έργα και δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με βαθιά συγκίνηση μίλησε για την πόλη που τον γέννησε και την ανησυχία του, για την πορεία της πόλης. Αναφέρθηκε στο αναλυτικό πρόγραμμα που ετοίμασε με 6 στρατηγικούς άξονες, 15 ενότητες και 200 δράσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, (για το οποίο όπως ανέφερε θεωρεί ότι πολύ λίγα έχουν γίνει) μέσω μελέτης που διεξήγαγε με Αυστριακούς εμπειρογνώμονες. Το στεγαστικό που αποτελεί μεγάλη πληγή για τους Λεμεσιανούς που βλέπουν καθημερινά τους πύργους στην ακτογραμμή της πόλης τους και τους ίδιους να μην μπορούν να νοικιάσουν ένα δυάρι. Τόνισε πως σε ενδεχόμενη εκλογή του, θα αποτελεί για αυτόν δέσμευση να τερματίσει τα σαθρά συστήματα και γκρίζα κανάλια στο Δήμο σε θέματα αδειοδότησης, με στόχο να στηρίξει τους δημότες, να μπορούν επιτέλους να ζουν με αξιοπρέπεια στην πόλη τους.

«Η Λεμεσός χάνει το χαρακτήρα, την ιστορικότητα και την φυσιογνωμία της, ως αποτέλεσμα μιας άναρχης πολεοδομικής ανάπτυξής»

Αποτελεί αδικία και πρόκληση να έχουμε δύο κόσμους, την Λεμεσό βόρεια και νότια της λεωφόρου μακαρίου, την βιτρίνα του παραλιακού μετώπου και τις παραμελημένες συνοικίες. Με ανησυχεί το μείζων κοινωνικό θέμα που συνδημιούργησαν τα ανεξέλεγκτα διαβατήρια και οι ανθυποψήφιοι μου στο στεγαστικό το οποίο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά. Θεωρώ μεγάλη υποκρισία όταν ακούω από τους συνυποψηφίους μου να μιλούν για το στεγαστικό.

Αφού ο ένας ήταν συνδημιουργός (Αρχιτέκτονας) και ο άλλος αποδοχέας (αρμόδιος Δήμαρχος που παρέχει τις εγκρίσεις και άδειες). Πρόσθεσε επίσης πως στην Λεμεσό, έχουμε 3 υποψηφιότητες αλλά στην πραγματικότητα 2 επιλογές.

«Τις υποψηφιότητες του κατεστημένου, της κομματοκρατίας, της κηδεμονίας των μεγάλων κομμάτων και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και την δική μας ανεξάρτητη υποψηφιότητα, χωρίς κομματικά και οικονομικά βαρίδια που προτάσσει τον δημότη και την ευημερία του συνόλου των πολιτών αντί μιας χούφτας ανθρώπων».

Κατέληξε πως οραματίζεται «μια Λεμεσό πρότυπο ποιότητας ζωής και ευημερίας για το σύνολο των κατοίκων της. Μια ανθρωποκεντρική πόλη στην οποία ο δημότης θα έχει το λόγο, ρόλο που του αρμόζει και ενεργό συμμετοχή στο γίγνεσθαι της πόλης του. Επεσήμανε πως λίγο πριν το τέλος, δεν υπάρχουν διλήμματα παρά μόνο ψευτοδιλήμματα. Οι επιλογές είναι: του κ. Νικολαΐδη και της στασιμότητας, του κ. Αρμεύτη και της κυριάρχησης της Ντουμπαϊοποίησης και άναρχης ανάπτυξης και η 3η επιλογή είναι του Χρίστου Μιχαηλίδη και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Διερωτήθηκε αν δημότες θέλουν να συνεχιστεί το φαινόμενο με τα σκάνδαλα όπως αυτά που προκύπτουν τώρα με τα τσιμεντώματα των αρχαίων, την Φασούλα, το Καρνάγιο  και ένα σωρό άλλα.

«Θέλω να πω και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ ότι αν κερδίσει ο Μιχαηλίδης δεν χάνει το ΔΗΣΥ γιατί δεν κερδίζει και το ΑΚΕΛ. Και στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ ότι αν εκλεγεί ο Μιχαηλίδης ότι επίσης δεν  χάνουν. Και στις τρείς ομάδες και στο σύνολο των ψηφοφόρων θέλω να πω ότι αν κερδίσει ο Μιχαηλίδης κερδίζει η πόλη»

Κάλεσε τέλος όλους από όποιο κομματικό ή ιδεολογικό χώρο και αν ανήκουν να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά, υπεύθυνα να προτάξουν το καλό της Λεμεσού και των ανθρώπων της, να επιλέξουν το πιο κατάλληλο και ικανό με όραμα και πρόγραμμα, χωρίς σύγκρουση συμφέροντος χωρίς κομματικά και οικονομικά βαρίδια που θα μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον Δήμο.

«Εγώ δηλώνω ταπεινά αλλά με τόλμη υπηρέτης αυτής της πόλης, θέτοντας την υπεράνω οποιονδήποτε συμφερόντων για την ευημερία του συνόλου των πολιτών.

Μπορούμε να γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιζητούμε και τώρα έχουμε επιλογή «Πάνω από όλα η Λεμεσός» είπε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...