Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026
5.1 C
Cyprus

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Τα παλιά καλά χρόνια της τηλεόρασης και των πετυχημένων σειρών αλλά και την εποχή που τα εβδομαδιαία περιοδικά ήταν πάνω στην άνθηση τους αναπόλησε σήμερα η Χριστίνα Παυλίδου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ από το “γάμο” της, με τον σύζυγό της Γιώργο Τσιακκά.

Η Κύπρια ηθοποιός ανάρτησε το εξώφυλλο του άλλοτε εβδομαδιαίου περιοδικού «Το περιοδικό» όταν φωτογραφήθηκαν μαζί την εποχή που «παντρεύτηκαν» με τον σύζυγό της, για τις ανάγκες της σειράς «Βουράτε Γειτόνοι». Ήταν το 2004 που οι πρωταγωνιστές της σειράς «παντρεύτηκαν» στην Άλωνα, σκορπίζοντας τότε πολύ γέλιο αλλά και ψηλή τηλεθέαση στο κανάλι του ΣΙΓΜΑ.

Να θυμίσουμε ότι χθες Τρίτη 5 Ιανουαρίου, η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, Άλκηστις.

Η Χριστίνα Παυλίδου σε παλαιότερη φωτογραφία με τη Λένια Σορόκου, με την μητέρα της Άλκηστις Παυλίδου, και Αντρούλα Ηρακλέους

Η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε πώς την ημέρα που «έφυγε» η μητέρα της από τη ζωή βρισκόταν για γυρίσματα στην Ελλάδα ενώ μίλησε και για την τελευταία τους συνάντησή. “Ήρθα την αποχαιρέτησα. Ήταν Πέμπτη. Το ένιωσα ότι ήταν η τελευταία φορά που τη βλέπω εκεί στο κρεβάτι της. Καθημερινά μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μιλούσα δηλαδή, γιατί δεν μιλούσε πλέον. Το Σάββατο που είχαμε την τελευταία βιντεοκλήση κατάλαβα ότι φεύγει. Είναι θέμα ωρών, γιατί με κοίταξε και ήταν σαν να με αποχαιρετούσε με το βλέμμα της […] 11 και 13 έφυγε. 47 λεπτά πριν τα γενέθλιά της”.

Hot this week

ΚΑΙΡΟΣ: Από ήπιο σκηνικό σε βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Έρχεται πτώση θερμοκρασίας

Με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις κυλά ο καιρός...

CRITICS CHOICE AWARDS 2026: Οι πιο καλοντυμένες στο πρώτο κόκκινο χαλί της χρονιάς-Οι νικητές της βραδιάς

Η σεζόν των βραβείων ξεκίνησε επίσημα με τα Critics...

ΛΕΟΝΟΡ: Η ψεύτικη Πριγκίπισσα αναστατώνει το Παλάτι της Ισπανίας

Το Παλάτι της Ισπανίας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιώντας το...

TONIA KAZIANH: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός της παλιάς γενιάς

Η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη, που μεσουράνησε τη δεκαετία του...

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Ψεύτικοι «υπάλληλοι» στον Στρόβολο – Ξεκάθαρη απάντηση από τον Δήμαρχο Στροβόλου- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το φαινόμενο δεν είναι νέο. Τα τελευταία χρόνια, συνήθως...

Topics

ΛΕΟΝΟΡ: Η ψεύτικη Πριγκίπισσα αναστατώνει το Παλάτι της Ισπανίας

Το Παλάτι της Ισπανίας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιώντας το...

TONIA KAZIANH: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός της παλιάς γενιάς

Η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη, που μεσουράνησε τη δεκαετία του...

ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αγιασμός, κατάδυση και… παρατράγουδα – Οι χαμένοι Σταυροί και ο 8χρονος κολυμβητής -(Φώτο)

Με λαμπρότητα αλλά και με απρόοπτα περιστατικά πραγματοποιήθηκαν σήμερα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισόδιο στον καθαγιασμό των υδάτων – Άγνωστος πήρε το σταυρό …σπίτι του

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί στο παλιό λιμάνι της Λεμεσός...

Related Articles

Popular Categories