fbpx
27.7 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: «ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ…»

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: «ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ…»

-

Η Ελένη Ράντου διαθέτει ήθος, ποιότητα και πάνω όλα είναι μια κορυφαία ηθοποιός, με αστείρευτο ταλέντο. Η ίδια έχει χιούμορ και μέσα από αυτό αντιμετωπίζει την ζωή και πάει παρακάτω. Είναι μεγάλη θαυμάστρια των γυναικών και τις υποστηρίζει, διευκρινίζοντας ότι “Όταν η αγορά είχε ανάγκη τις γυναίκες, γιατί άνθιζε, μας έδωσαν μερικά ψίχουλα. Τώρα που υπάρχει η παγκόσμια ύφεση γυρνάμε στο “άντε κυρά μου γύρνα στο σπίτι σου”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τον λόγο που παντρεύτηκε. “Υπήρχε πίεση οικογενειακή σε εμένα. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν ότι όταν ζούσαμε με το Βασίλη η μητέρα μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο με κλάματα… Κάποια στιγμή έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και αναρωτήθηκε πώς βασανίζομαι και αν πρέπει να με παντρευτεί. Έτσι έγινε. Ο μπαμπάς μου είχε “φύγει” όταν παντρεύτηκα

Η ίδια ένοιωσε το μπούλινγκ λόγω του, ότι από τη ηλικία των 17 ετών εισήλθε στο χώρο της υποκριτικής. «Βίωσα από πολύ νωρίς το μπούλινγκ. Τότε είχε διαρρεύσει λόγω της ηλικίας μου ότι είχα σχέση με τον διευθυντή του Εθνικού. Κάτι που δεν ισχύει φυσικά. Ούτε που τον ήξερα, τον άνθρωπο. Δεν μπορούσα να τον δω στα μάτια γιατί υπήρχε αυτή η παραφιλολογία».

Μιλώντας για τους ρόλους που είχε υποδυθεί κατά καιρούς αναφέρει τώρα πια προτιμούν να την βάζουν σε ρόλους για μεγαλύτερες ηλικίες «Στα πενήντα μόνο την γιαγιά μπορείς να υποδυθείς στην τηλεόραση». Η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» για το πως είναι ως μαμά με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις». «Ο ρόλος μου στην σειρά είναι και μαμά αλλά και γιαγιά».

«Στα πενήντα μόνο την γιαγιά μπορείς να υποδυθείς στην τηλεόραση».

Περιγράφοντας τον εαυτό της ως μητέρα νοιώθει καλά που δεν έχει αποκτήσει αγόρι. Παραδέχεται ότι «ταλαιπώρησε» την κόρη της, Νικολέτα ενώ ανέφερε ότι δεν είναι καλή με τα όρια. Η ίδια εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια. «Όταν η κόρη μου πήγε με το σχολείο πενταήμερη εκδρομή στο Λονδίνο, πήγα και εγώ. Της είχα υποσχεθεί ότι δεν θα βγω από το ξενοδοχείο και θα είμαι δίπλα στο τηλέφωνο αν με χρειαστεί κάτι»

Η Ελένη Ράντου σε μικρότερη ηλικία

Η κόρη της, πλέον έχει φύγει από το σπίτι αλλά χαίρεται ότι κάνει πράγματα που την ολοκληρώνουν. Δηλώνει ότι είναι η τυπική Ελληνίδα μαμά. «Τώρα η κόρη μου έχει φύγει από το σπίτι, αλλά τη χαίρομαι που πατάει στα πόδια της και κάνει πράγματα που την ολοκληρώνουν. Για εμένα αν γινόταν να μένουμε και στο ίδιο δωμάτιο θα ήταν μεγάλη ευτυχία. Ο Βασίλης είναι λίγο πιο συγκρατημένος από εμένα. Αλλά νομίζω ότι τσιμπήθηκε και αυτός άσχημα που άδειασε το σπίτι. Ένα παιδί φέρνει ζωή και τώρα είμαστε δυο μπακούρια».

Με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: