fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Πώς θα τον αντιληφθείτε

ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Πώς θα τον αντιληφθείτε

-

Πώς άραγε θα αντιληφθείτε κάποιον χειριστικό άτομο, ο οποίος φτάνει στα όρια του παραλογισμού; Είναι δύσκολο αλλά δυστυχώς για όλους εμάς ζουν ανάμεσα μας. Τους αρέσει έστω και υποσυνείδητα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, να αυτοπροβάλλονται και όταν ο άλλος έχει τη δική του άποψη και έχει κάποιον που είναι φίλος του θεωρεί ότι του ανήκει εξ’ ολοκλήρου.

Ένας άνθρωπος που είναι χειριστικός θέλει και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει, ενώ δεν τον νοιάζει καθόλου αν θα ξεπεράσει τα όρια της προσωπικότητας και τον χαρακτήρα άλλων ανθρώπων. Όλα θυσιάζονται στον βωμό του προσωπικού τους οφέλους.  Όταν ερχόμαστε σε επαφή με κάποιο χειριστικό άνθρωπο δοκιμάζονται οι αντοχές μας και τα όρια μας. Αναφαίρετο δικαίωμά σου είναι να εκλαμβάνεις τον σεβασμό, να εκφράζεσαι ελεύθερα όσο αφορά τα θέλω, τις απόψεις και τα συναισθήματα σου, όπως είναι δικαίωμα να μην συμφωνείς πάντοτε με τους άλλους. Όταν όμως απέναντι σου έχεις ένα χειριστικό άτομο που όταν του εκφράσεις την άποψη σου για έναν άτομο δεν του αρέσει τότε γίνεται κακός και μικροπρεπής. Ο χειριστικός άνθρωπος θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει πληροφορίες για ένα άτομο που τον ενδιαφέρει με δόλιο τρόπο γιατί λειτουργεί πάντοτε με βάση το συμφέρον του.

Θέλει να κερδίσει τα πάντα και δεν νοιάζεται ουσιαστικά για σένα παρά μόνο για τα άτομα που του αρέσουν, πιστεύοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα κατευθύνει τους άλλους.  Μάλιστα, έχουν κάποιες φορές συνήθειες που δεν γίνονται αντιληπτές αμέσως. Το χειριστικό άτομο όταν ακούσει κάτι που θα εκφράσεις και δεν τους αρέσει γιατί δεν τον συμφέρει τότε θα σου μιλήσει άσχημα με ασέβεια και χωρίς σεβασμό . Πότε δεν θα αναλάβει ευθύνη γιατί απλά ζει στο μικρόκοσμο του με όλους τους κόλακες που τον περιτριγυρίζουν δείχνοντας του συνεχώς ότι τον αγαπούν. Το χειριστικό άτομο θα σε γεμίσει με ενοχές μέχρι να πάρει αυτό που θέλει και μετά θα πάει παρακάτω. Δεν τον νοιάζει ποια είναι η γνώμη σου και γενικότερα τα πιστεύω σου. Αν δεν συμφωνείς μαζί του, τότε σίγουρα για εκείνον, είσαι λάθος. Θα κάνει μάλιστα και τα πάντα για να σου αλλάξει γνώμη, αν πιστεύει ότι δεν τον συμφέρει η δική σου, αντίθετη άποψη. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: