fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΤWITTER: Η διαφήμιση του πολυκαταστήματος με τον Μπουγά διχάζει τους χρήστες-Το σποτάκι...

ΤWITTER: Η διαφήμιση του πολυκαταστήματος με τον Μπουγά διχάζει τους χρήστες-Το σποτάκι ενόψει Πάσχα εξόργισε τους χορτοφάγους -Τι απαντά ο Μπουγάς

-

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή εταιρεία διχάζει τους χρήστες του διαδικτύου. Οι πρωτότυπες διαφημίσεις σε άλλους δεν αρέσουν και σε άλλους προκαλούν γέλιο. Αυτή τη φορά όμως έχει γίνει και πάλι θέμα συζήτησης με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος ενόψει του Πάσχα προκαλεί αντιδράσεις από τους χορτοφάγους.

Στη διαφήμιση, ο Τάσος Μπουγάς, σε ρόλο αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, ενώ τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Το «Φεγγάρι» το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους που έγινε τεράστια διαχρονική επιτυχία από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, πλέον ακούγεται παραφρασμένο σε διαφήμιση μεγάλου πολυκαταστήματος, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάσος Μπουγάς. Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς κανένας δεν την ενημέρωσε γι’ αυτό. Μιλώντας στο Πρωινό, ο Τάσος Μπουγάς, πάντως, έχει τελείως άλλη άποψη.

«Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!

Στο Twitter πάντως έγινε χαμός με τα σχόλια

«Μόλις είδα την πασχαλιάτικη διαφήμιση του #Jumbo. Μακράν η καλύτερη όλων των εποχών. Μπουγάς ο Πλανητάρχης», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ στο ίδιο κλίμα άλλοι ανέφεραν: «Διαφήμιση jumbo έργο τέχνης ποίημα λογοτεχνία υπερπαραγωγή μουσειακό κομμάτι» και «Είδα την διαφήμιση των #jumbo και μου έφτιαξε την διάθεση. Μπράβο».

Άλλοι πάλι τη βρήκαν κακόγουστη: «Γιατί, πότε το jumbo έκανε καλόγουστη διαφήμιση;» και «Η πασχαλινή διαφήμιση των jumbo είναι τόσο κακόγουστη και σιχαμερή όσο κι η μαύρη εποχή που ζούμε», είναι κάποια χαρακτηριστικά σχόλια

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...