fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ…

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ…

-

Αυτός τελικά ο κόσμος δεν αλλάζει ποτέ με τα θετικά και τα αρνητικά του. Μένουμε οι ίδιοι. Κάνουμε τα ίδια λάθη, δεν αγνοούμε στην τελική ανθρώπους που μας πλήγωσαν και ξεχνάμε. Και συνεχίζουμε, για να δούμε καλύτερες ημέρες να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους ευελπιστώντας ότι τελικά αυτοί θα είναι καλύτεροι από τους άλλους.

Το θετικό είναι ότι είμαστε σταθεροί, στις απόψεις μας, τα θέλω μας και τα πιστεύω μας. Στα αρχικά στάδια όταν έχουμε κάτι το θετικό στην ζωή μας, το «εκμεταλλευόμαστε», παίρνουμε αυτό που θέλουμε και μετά το σβήνουμε από την σκέψη μας. Και προχωράμε και δεν σκεφτόμαστε ότι κάποια άτομα όταν τους χρειαζόμαστε ήταν στο πλάι μας και όχι παρακάτω. Όταν πάλι θέλουμε να επιστρέψουμε διαπιστώνουμε ότι είναι αργά και έχει φτάσει στο τέλος.

Έτσι είναι οι άνθρωποι, ξεχνούν εύκολα, όταν θέλουν. Σβήνουν από την σκέψη τους κάποια άλλα άτομα και δεν τα σκέφτονται μόνο περιστασιακά και όταν πάλι μείνουν μόνοι. Όλα κάνουν τον κύκλο τους και όλα επανέρχονται στις σταθερές απόψεις που έχουμε μεγαλώσει με αυτές. Δεν είναι κακό να έχεις σταθερές απόψεις και να πορευόμαστε με αυτές. Κακό είναι να σβήνεις αναμνήσεις και αυτά που σου έχουν δώσει. Αρνητικό, είναι να πιστεύεις ότι αυτά που έχεις σήμερα είναι καλύτερα από τα προηγούμενα και να μην εκτιμάς άτομα και καταστάσεις. Να ξεχνάς και να μην θυμάσαι ότι το παλιό κρασί είχε καλύτερη γεύση από αυτό το πίνεις τώρα…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: