14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ…

-

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται όπως τα «μανιτάρια» διάφοροι για να βοηθήσουν ψυχολογικά και πνευματικά τους συνανθρώπους τους χωρίς καν να έχουν τα στοιχειώδη επαγγελματικά προσόντα. Είναι μα νέα μόδα που εξελίχθηκε περισσότερο κατά την διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η διαπίστωση δεν βασίζεται σε μελέτες ούτε σε στατιστικές, απλά μια ματιά να ρίξει στον αγαπημένο «σπορ» των τελευταίων χρόνων, το φατσολόγιο και κάποιος μπορεί να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Όλοι, έχουν εξελιχθεί σε γνώστες της ψυχικής υγείας και όλοι έχουν να πουν κάτι. Εκφράζουν τι γνώμη τους για τα πάντα και για τους πάντες. Χωρίς δισταγμό, χωρίς έστω μια δόση αξιοπρέπειας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα κοινωνικά δίκτυα διαδραμάτισαν ουσιαστικό ρόλο αφού συντρόφευαν κάποια άτομα στην μοναξιά που υπήρχε γύρω μας. Με το διαδίκτυο αρκετοί ήταν αυτοί που πειραματίστηκαν εξελίσσονται τα προσόντα τους και πήραν το ρόλο του συγγραφέα, του δημιουργού αλλά και του ψυχολόγου χωρίς ωστόσο να κατέχουν οποιονδήποτε δίπλωμα ψυχολογίας.

Οι προβληματισμένοι συμπολίτες μας εκφράζανε με κάθε τρόπο μέσω του διαδικτύου τις απορίες τους, ο κάθε ένας εξέφραζε την άποψη του και οι ερωτευμένοι τον έρωτα τους. Όλοι, είχαν κάτι να πουν και να εκφραστούν. Κατά την διάρκεια όμως προέκυψε και άλλο ένα θέμα πιο ουσιαστικό. Βγήκαν στην επιφάνεια άθελα ή ηθελημένα κάποιες συμπεριφορές και χαρακτήρες που ουδέποτε είχαν δείξει τον αληθινό τους εαυτό.

Δεν ξέρω, εάν τελικά όλα αυτό που συνέβη πριν έναν περίπου χρόνο ώθησε ακόμη περισσότερα άτομα να γνωρίσουν περισσότερο τον εσωτερικό τους κόσμο, αυτό που διαπιστώσαμε όλοι είναι ότι η δύναμη του ανθρώπου μπορεί να φτάσει στο μέγιστο βαθμό εάν πραγματικά θέλει να υλοποιήσει τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Όταν παλεύει για τα θέλω και τα πιστεύω του και όταν αγνοεί άτομα που δεν στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές στο πλαϊ του. Τα πάντα ρει αναφέρει το γνωμικό του Ηράκλειτου, γιατί με αυτό σε συνδυασμό την θέληση, την πίστη και την αντοχή όλα γίνονται και όλα τα όνειρα μπορεί να υλοποιηθούν. Φτάνει, κάποιος να ξέρει τα θέλω του και να «πολεμά» γι’ αυτά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...